Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in BAULNE EN BRIE. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in BAULNE EN BRIE. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in BAULNE EN BRIE betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in BAULNE EN BRIE hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in BAULNE EN BRIE:

Zomervakantie Atlas toppers in BAULNE EN BRIE

Vakantiehuis LE SURMELIN

Frankrijk Ile de France BAULNE EN BRIE

Locatie

Vakantiehuis Le Surmelin staat in het plaatsje Baulne en Brie. De rijke Champagnehoofdstad Epernay ligt 25 km ten oosten van deze vakantiewoning, die aan de Route Touristique du Champagne ligt. Enkele tientallen

kilometers ten noordoosten van Parijs vormt de Aisne een heerlijke groene long voor de miljoenen inwoners van Ile de France. Naast de nabijheid van Parijs (90 km) en Eurodisney (65 km) heeft l'Aisne veel te bieden aan natuur en cultuur. Zo bevindt u zich in de vallei van de Marne, de diverse visrijke zijstromen en de beroemde route du Champagne door de wereldberoemde wijnvelden. Het nabije Soissons was in de middeleeuwen de koningsstad van het toenmalige Frankenrijk en herbergt nog steeds één van de machtigste kathedralen. De nabijheid van de attractieparken Eurodisney, Parc Asterix en Mer de Sable evenals de goede bereikbaarheid van Parijs zorgen ervoor dat de dagtrips vanaf hier voor de hand liggen. In dit veelzijdige wandel- en fietsgebied bewoont u deze grote, verzorgde vakantiewoning aan de rand van dit oude dorpje. Het 8000 m² eigen terrein van vakantiehuis Le Surmelin grenst aan het gelijknamige riviertje Surmelin.

Uw woning

190 m². Entree, ruime woonkamer met zithoek met ktv. Grote keuken met eethoek en 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat, magnetron en afwasmachine. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. Badkamer met douche, wastafel. Apart toilet. 1e Etage: 2e slaapkamer met 1 tweepers. bed; 3e en 4e slaapkamer met elk 2 éénpers. bedden. 2e Badkamer met douche en dubbele wastafel. Apart 2e toilet. 2e Etage: 5e slaapkamer met 3 éénpers. bedden. Speelruimte met ktv en tafelvoetbal. Rondom uw woning een 8000 m² tuin met een terras en voldoende tuinmeubels en barbecue. De tuin is een aflopende (gras)heuvel naar het riviertje Surmelin.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine en droogmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen