Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)
Plaatsen
Etampes (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Etampes. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Etampes. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Etampes betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Etampes hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Etampes:

Zomervakantie Atlas toppers in Etampes

Vakantiehuis Etampes

Frankrijk Ile de France Etampes

Deze gîte is gelegen op een boerenhoeve nabij het huis van de eigenaar. De inrichting is verzorgd en gerenoveerd. Alle verblijven bevinden zich gelijkvloers. De binnenplaats is gesloten en ook een afgeschermde

tuin van 400 m2 staat tot uw beschikking. Ideaal voor een gezin met kinderen of twee echtparen. Woonkamer met open keuken, twee slaapkamers met in totaal een 2-pers. bed en drie 1-pers. bedden, badkamer met douche en w.c. Verder: Elektroverwarming, KTV, wasmachine en afwasmachine, barbecue en parkeerplaats en garage bij de woning. Totale oppervlakte 75 m2 Bed- en handlinnen dient u zelf mee te nemen. Huisdieren zijn niet toegestaan en een kinderbed is aanwezig.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen