Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in LA CHAPELLE SUR CHEZY. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in LA CHAPELLE SUR CHEZY. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in LA CHAPELLE SUR CHEZY betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in LA CHAPELLE SUR CHEZY hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in LA CHAPELLE SUR CHEZY:

Zomervakantie Atlas toppers in LA CHAPELLE SUR CHEZY

Vakantiehuis DE LA GRANDE MARE

Frankrijk Ile de France LA CHAPELLE SUR CHEZY

Locatie

Vakantiehuis De la Grande Mare staat in het plaatsje La Chapelle sur Chezy. Dit dorpje bevindt zich 13 km ten zuiden van Château Thierry en 40 km ten oosten van Eurodisney. De

Aisne, de naam van de streek, vormt een heerlijke groene long voor de miljoenen inwoners van Ile de France. Naast de nabijheid van Parijs en Eurodisney heeft het zuiden van l' Aisne veel te bieden aan natuur en cultuur. Zo bevindt u zich bij de vallei van de Marne, bij de diverse visrijke zijstromen en de beroemde route du Champagne door de wereldberoemde wijnvelden. Het nabije Soissons was in de middeleeuwen de koningsstad van het toenmalige Frankenrijk en herbergt nog steeds één van de machtigste kathedralen. In dit veelzijdige wandel- en fietsgebied bewoont u dit recent en stijlvol gerenoveerde vakantiehuis De la Grande Mare die naast de dorpsvijver ligt.

Uw woning

87 m². Woonkamer met eethoek en zithoek met ktv en de haard. Keuken met 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat, magnetron en afwasmachine. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. 1e Etage: 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden; 3e slaapkamer met 1 tweepers. bed. Badkamer met ligbad en wastafel. Apart 2e toilet. Naast uw woning omsloten terras en een oprit. Voldoende tuinmeubelen en barbecue. Naast uw woning ligt de plaatselijke vijver en op 200 m een voetbalveld.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen