Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Le Val St Germain. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Le Val St Germain. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Le Val St Germain betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Le Val St Germain hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Le Val St Germain:

Zomervakantie Atlas toppers in Le Val St Germain

Vakantiehuis Le Val St Germain

Frankrijk Ile de France Le Val St Germain

Deze gîte behoorde vroeger als onderdeel van een boerenbedrijf. De andere gebouwen zijn echter niet meer in gebruik en u heeft de beschikking over een grote binnenplaats. Een beekje loopt vlakbij de

woning, middels een hekwerk afgeschermd voor kinderen. U kunt hier heerlijk vissen. Begane grond: Entree, woonkamer met open haard, keuken, badkamer met douche en w.c., veranda/serre. 1e verdieping: drie slaapkamers met in totaal twee 2-pers. bedden ten twee 1-pers. bedden, tweede badkamer met douche en w.c. Totale oppervlakte 100 m2. Verder: CV, KTV, wasmachine en afwasmachine, telefoon, magnetron, tuin (340 m2) en binnenplaats (660 m2), parkeerplaats bij de woning en barbecue. Bed- en handlinnen dient u zelf mee te nemen. U heeft een privébos tot uw beschikking. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen