Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in MEZY MOULINS. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in MEZY MOULINS. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in MEZY MOULINS betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in MEZY MOULINS hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in MEZY MOULINS:

Zomervakantie Atlas toppers in MEZY MOULINS

Vakantiehuis DE LA GALLERIE

Frankrijk Ile de France MEZY MOULINS

Locatie

In het plaatsje Mezy Moulins staat vakantiehuis De la Galerie. U bevindt zich 30 km ten westen van de Champagne hoofdstad Epernay in de vallei van de Marne. Enkele tientallen kilometers ten

noordoosten van Parijs vormt de Aisne een heerlijke groene long voor de miljoenen inwoners van Ile de France. Naast de nabijheid van Parijs en Eurodisney heeft l'Aisne veel te bieden aan natuur en cultuur. Zo bevindt u zich in de vallei van de Marne, bij de diverse visrijke zijstromen en de beroemde route du Champagne door de wereldberoemde wijnvelden. Het nabije Soissons was in de middeleeuwen de koningsstad van het toenmalige Frankenrijk en herbergt nog steeds één van de machtigste kathedralen. In dit veelzijdige wandel- en fietsgebied bewoont u deze stijlvol gerenoveerde vakantiewoning die van een grote tuin geniet die tot aan een riviertje reikt. Op slechts 100 m van vakantiehuis De la Galerie heeft u toegang tot een zijstroompje van de Surmelin die veel forel bevat.

Uw woning

90 m². Woonkamer met zithoek met ktv. Keuken met 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat, magnetron en afwasmachine. Badkamer met ligbad en wastafel. Apart toilet. 1e Etage: slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Achter uw woning 2000 m² deels omsloten en bloemrijke tuin met beneden, op 100 m toegang tot een zijstroompje van de Surmelin die veel forel bevat. Voldoende tuinmeubelen en barbecue.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen