Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in VEUILLY LA POTERIE. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in VEUILLY LA POTERIE. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in VEUILLY LA POTERIE betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in VEUILLY LA POTERIE hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in VEUILLY LA POTERIE:

Zomervakantie Atlas toppers in VEUILLY LA POTERIE

Vakantiehuis LE CLIGNON

Frankrijk Ile de France VEUILLY LA POTERIE

Locatie

In het leuke plaatsje Veuilly la Poterie staat vakantiehuis Le Clignon. Het dorp ligt 15 km ten westen van Château Thierry. Enkele tientallen kilometers ten noordoosten van Parijs vormt de Aisne een

heerlijke groene long voor de miljoenen inwoners van Ile de France. Naast de nabijheid van Parijs en Eurodisney heeft l'Aisne veel te bieden aan natuur en cultuur. Zo bevindt u zich bij de vallei van de Marne, de diverse visrijke zijstromen en de beroemde route du Champagne door de wereldberoemde wijnvelden. Het nabije Soissons was in de middeleeuwen de koningsstad van het toenmalige Frankenrijk en herbergt nog steeds één van de machtigste kathedralen. De nabijheid van de attractieparken Eurodisney, Parc Asterix en Mer de Sable evenals de goede bereikbaarheid van Parijs zorgen ervoor dat de dagtrips vanaf hier voor de hand liggen. In dit veelzijdige wandel- en fietsgebied bewoont u, midden in dit slaperige dorpje, een gezellige en ruime gerenoveerde vakantiewoning. Vakantiehuis Le Clignon staat centraal naast het kerkje en het gemeentehuis.

Uw woning

105 m². Woonkeuken met eethoek, 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat, magnetron en afwasmachine. Woonkamer met zithoek, open haard en ktv. 1e Etage: Slaapkamer met 2 éénpers. bedden; 2e slaapkamer met 1 stapelbed; 3e slaapkamer met 1 tweepers. bed. Badkamer met douche, wastafel; 2e badkamer met bad en wastafel. Apart toilet. Achter uw woning is een omsloten grindterras van 50 m² met een grasveld van 400 m². Tuinmeubels en barbecue.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen