Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in CHATEAU VOU. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in CHATEAU VOU. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in CHATEAU VOU betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in CHATEAU VOU hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in CHATEAU VOU:

Zomervakantie Atlas toppers in CHATEAU VOU

Chalet MEL?ZE

Frankrijk Lorraine & Champagne CHATEAU VOU

Locatie

Ch?teau-Vou? is een klein dorp van ca. 100 inwoners, aan de rand van het natuurpark Lorraine, 57 km ten zuidoosten van Metz. Het gebied is geschikt voor mooie wandelingen en fietstochten in

een heuvelachtig landschap. Ook zijn er vele meren te vinden. Aan de rand van dit rustige dorp staan 3 keurige volledig uit hout opgetrokken chalets, aan een vismeertje op een gemeenschappelijk omheind terrein van ca. 3000 m?. De chalets hebben geen vis-?-vis en staan ca. 30 m uit elkaar, zodat u toch enige privacy geniet. Vanuit de chalets heeft u zicht op de vijver, waar u een hengel naar karpers kunt uitgooien.

Uw Woning

80 m?. Woonkamer met 2 bankstellen, eettafel en ktv. Open keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, magnetron, minioven en afwasmachine. Slaapkamer met 1 tweepers. bed; mezzanine (open slaapkamer boven woonkamer) met 3 ??npers. bedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Overdekt terras met houten picknickbank, 2 ligstoelen en barbecue.

Extra's

U beschikt over een eigen wasmachine. Bij de eigenaren, die op het terrein wonen, kunt u mountainbikes lenen. Er is een speelzaaltje met biljart en tafeltennis en een garage.

Bijzonderheden

Met kleine kinderen is het wel oppassen, want er is geen hek om de visvijver.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen