Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in SOMMEILLES. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in SOMMEILLES. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in SOMMEILLES betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in SOMMEILLES hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in SOMMEILLES:

Zomervakantie Atlas toppers in SOMMEILLES

Vakantiehuis DES CHAMPS

Frankrijk Lorraine & Champagne SOMMEILLES

Locatie

Het vrijdstaande vakantiehuis Des Champs staat op een rustige plek in het ?lintdorpje? Sommeilles, waar nog de rust heerst van vervlogen tijden. U vindt Sommeilles op 25 km ten noordwesten van Bar-le-Duc

en 50 km ten oosten van Chalons-sur-Champagne. Het gebied van Argonne, in het westen van het departement Meuse, is een glooiend landschap met uitgestrekte bossen en meertjes waar trekvogels hun rustpauzes houden. U kunt er watersporten en zwemmen. De vakantiewoning is vernieuwd en aangepast naar het comfort van deze tijd. Een bezoek aan het Chateau de Commercy en de direct naastgelegen Champagnestreek maken er een veelzijdige bestemming van. Bezoek ook eens de herdenkingsplaatsen van zowel WO I als WO II. De stadswijk Quartier Renaissance in het historische en artistieke Bar-le-Duc is ook zeker een bezoek vanaf de vakantiewoning waard. De aardige eigenaren informeren u hier graag over. Bovendien zijn er onlangs 60 km wandelroutes uitgezet. Een paddestoelenroute, routes langs honderdjarige lindebomen en hoge eiken, beuken en verscholen meertjes. Deze ontdekkingswandelingen kunnen begeleid worden door geluidsbestanden (MP3), te verkrijgen bij het 'Office du Tourisme' (tot nader bericht alleen nog in het Frans). Aan de overkant van het rustige straatje ligt een fruitboomgaard waar u in de juiste tijden het fruit van de boom kunt plukken. Het voorheen genaamde vakantiehuis 'Chez Ninie' staat op 33 km van de Champagne wijngaarden met haar talloze wijnkelders. De bakker komt iedere dag bij vakantiehuis Des Champs voor de deur.

Uw woning

100 m². Entree in halletje, keuken met eettafel, 4 kookplaten, koffiezetapparaat, oven, magnetron, raclette-set en afwasmachine. Aansluitend woonkamer met bankstel (tevens 1 tweepers. slaapbank), ktv, draagbare radio met cd-speler. Slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden (lits-jumeaux). Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Voor het huis omheinde grindcour met tuinmeubels, 2 ligstoelen en barbecue. Achter het huis een tuin met gazon (alleen buitenom toegankelijk). Aan de overkant van het straatje een boomgaard met fruitbomen. U beschikt over een wasmachine.

Winter

Het vrijdstaande vakantiehuis Des Champs staat op een rustige plek in het ?lintdorpje? Sommeilles, waar nog de rust heerst van vervlogen tijden. U vindt Sommeilles op 25 km ten noordwesten van Bar-le-Duc en 50 km ten oosten van Chalons-sur-Champagne. Het gebied van Argonne, in het westen van het departement Meuse, is een glooiend landschap met uitgestrekte bossen en meertjes waar trekvogels hun rustpauzes houden. U kunt er watersporten en zwemmen. De vakantiewoning is vernieuwd en aangepast naar het comfort van deze tijd. Een bezoek aan het Chateau de Commercy en de direct naastgelegen Champagnestreek maken er een veelzijdige bestemming van. Bezoek ook eens de herdenkingsplaatsen van zowel WO I als WO II. De stadswijk Quartier Renaissance in het historische en artistieke Bar-le-Duc is ook zeker een bezoek vanaf de vakantiewoning waard. De aardige eigenaren informeren u hier graag over. Bovendien zijn er onlangs 60 km wandelroutes uitgezet. Een paddestoelenroute, routes langs honderdjarige lindebomen en hoge eiken, beuken en verscholen meertjes. Deze ontdekkingswandelingen kunnen begeleid worden door geluidsbestanden (MP3), te verkrijgen bij het 'Office du Tourisme' (tot nader bericht alleen nog in het Frans). Aan de overkant van het rustige straatje ligt een fruitboomgaard waar u in de juiste tijden het fruit van de boom kunt plukken. Het voorheen genaamde vakantiehuis 'Chez Ninie' staat op 33 km van de Champagne wijngaarden met haar talloze wijnkelders. Lange winterwandelingen door de bossen en daarna warme chocolade melk drinken in uw vakantiehuis; ook in de winter is dit een leuke stek. De woning wordt verwarmd door centrale verwarming en beschikt over een uitgebreide boekenkast met veel historische informatie. De bakker komt iedere dag bij vakantiehuis Des Champs voor de deur.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen