Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in TRELOU SUR MARNE. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in TRELOU SUR MARNE. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in TRELOU SUR MARNE betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in TRELOU SUR MARNE hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in TRELOU SUR MARNE:

Zomervakantie Atlas toppers in TRELOU SUR MARNE

Vakantiewoning CHAMPAGNE

Frankrijk Lorraine & Champagne TRELOU SUR MARNE

Locatie

Vakantiewoning Champagne staat in het kleine plaatsje Trelou sur Marne. U bevindt zich 25 km ten westen van de Champagne-hoofdstad Epernay, in de vallei van de Marne. Enkele tientallen kilometers ten noordoosten

van Parijs vormt de Aisne, de naam van dit gebied, een heerlijke groene long voor de miljoenen inwoners van de regio Parijs. Naast de nabijheid van Parijs en Euro Disney heeft het zuiden van l'Aisne veel te bieden aan natuur en cultuur. Zo bevindt u zich in de vallei van de Marne, bij de diverse visrijke zijstromen en de beroemde route du Champagne door de wereldberoemde wijnvelden. Het nabije Soissons was in de middeleeuwen de koningstad van het toenmalige Frankrijk en herbergt nog steeds één van de machtigste kathedralen. In het nabije Dormans is een recreatiemeertje. Uw vakantiehuis was vroeger een dorpsboerderij met voldoende privacy. In dit veelzijdige wandel- en fietsgebied bewoont u de gezellige gerenoveerde vakantiewoning Champagne.

Uw woning

110 m². Ruime woonkamer met zithoek, eethoek, ktv. Aparte keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afzuigkap en afwasmachine. Slaapkamer met 1 tweepers bed en eigen badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. 1e Etage: Slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e slaapkamer met 1 tweepers. bed, 3e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. 2e Badkamer met douche en wastafel. Apart 2e toilet. Grote afgerasterde tuin (600 m²) met gazon en overdekt terras (> 100 m²); barbecue. Losse bijkeuken met wasbak en wasmachine. Grote schuur waar u uw fietsen kunt stallen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiehuis DE L' OMOIS

Frankrijk Lorraine & Champagne TRELOU SUR MARNE

Locatie

In het dorpje Trelou sur Marne staat vakantiehuis De l'Omois. U bevindt zich 25 km ten westen van de Champagne hoofdstad Epernay, in de vallei van de Marne. Enkele tientallen kilometers ten

noordoosten van Parijs vormt de Aisne, de naam van dit gebied, een heerlijke groene long voor de miljoenen inwoners van de regio Parijs. Naast de nabijheid van Parijs en Euro Disney heeft het zuiden van l'Aisne veel te bieden aan natuur en cultuur. Zo bevindt u zich in de vallei van de Marne, bij de diverse visrijke zijstromen en de beroemde route du Champagne door de wereldberoemde wijnvelden. Het nabije Soissons was in de middeleeuwen de koningstad van het toenmalige Frankrijk en herbergt nog steeds één van de machtigste kathedralen. In het nabije Dormans is een recreatiemeertje. In dit veelzijdige wandel- en fietsgebied bewoont u deze stijlvol gerenoveerde vakantiewoning, die van een grote verzorgde tuin en een comfortabele inrichting geniet. Vanaf de tuin van vakantiehuis De l'Omois kunt u de bekende Grandes Randonnées wandelroutes volgen.

Uw woning

140 m². Entree via 4 treden naar tuinniveau, woonkamer met eethoek, zithoek bij de satelliet-ktv, videorecorder en open haard. Keuken met 5 kookplaten, oven, koffiezetapparaat, magnetron, radio/cd-speler, eethoek en afwasmachine. Badkamer met ligbad, aparte douche en wastafel. 2 Aparte toiletten. 1e Etage: Ruime slaapkamer met 1 tweepers. bed, 1 éénpers. bed en 1 wastafel; 2e slaapkamer met 1 éénpers. bed; 3e door 2e toegankelijke slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Voor uw woning ligt een geheel omsloten en bloemrijke tuin met voldoende tuinmeubelen en barbecue. Een 2e omsloten tuin met grasveld, 2e tuinset, 2e barbecue en groot carport/terras.

Extra's

Toegang tot internet. U beschikt over uw eigen wasmachine en droger. Badmintonset.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen