Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)
Plaatsen
MAURIES (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in MAURIES. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in MAURIES. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in MAURIES betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in MAURIES hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in MAURIES:

Zomervakantie Atlas toppers in MAURIES

Vakantiehuis ALAIN

Frankrijk Midi Pyrénées MAURIES

Locatie

Voor de rustzoekers op het zonnige Franse platteland is er deze rustieke woning in Mauries. In een gehucht 15 km ten zuidwesten van Aire sur l'Adour bewoont u deze ruime 19e eeuwse

plattelandswoning met omsloten tuin. U bevindt zich in het zuiden van Les Landes, in het overgangsgebied van het bosgebied naar de Pyreneeën. In dit dunbevolkte heuvelachtige gebied is het dus goed toeven voor de genieters van rust en natuur. Tussen 13 en 15 september 2008 zal Paus Benedictus XVI de bedevaartsplaats Lourdes bezoeken, ongeveer 100 km ten zuiden van vakantiehuis Alain.

Uw Woning

120 m², woonkamer met zithoek bij de ktv en open haard. Keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, oven, afwasmachine en magnetron. Bijkeuken met wasmachine. Slaapkamers met 1 tweepers. bed. Grote badkamer met massage-douche, toilet en wastafel. 2e Slaapkamer met 3 éénpers.bedden. Rondom uw woning 2500 m² omsloten tuin en terras met tuinmeubels en barbecue.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen