Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Vakantiehuis Moussy Verneuil

We beschikken hier over een mooie, ruime gîte die de eigenaar zeer smaakvol heeft ingericht. De inrichting laat niets te wensen over en voor uw woning heeft u een zeer grote omheinde

tuin met terrasmeubilair en een schommel voor de kinderen, een absoluut zeer rustige en veilige omgeving. Entree, flinke woonkamer met gemakkelijk zitcomfort en een eettafel, aparte keuken, slaapkamer met een 2-pers. bed. 1e verdieping: twee slaapkamers met in totaal vier 1-pers. bedden, badkamer met ligbad en toilet is separaat. Verder: CV, KTV, wasmachine en afwasmachine, magnetron en parkeerplaats of garage bij de woning. Bed - en handlinnen dient u zelf mee te nemen. Huisdieren zijn niet toegestaan en een kinderbed is aanwezig.N.B.: desgewenst kunt u bij de eigenaresse fietsen huren om de streek te verkennen.

Lees meer over deze accommodatie

  • Alternatieven
  • Beschrijvingen (1)
Op dit moment hebben wij geen online aanbiedingen voor Vakantiehuis Moussy Verneuil in Moussy Verneuil, Nord Picardie, Frankrijk. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan bij één van onze partnerreisbureaus
We beschikken hier over een mooie, ruime gîte die de eigenaar zeer smaakvol heeft ingericht. De inrichting laat niets te wensen over en voor uw woning heeft u een zeer grote omheinde tuin met terrasmeubilair en een schommel voor de kinderen, een absoluut zeer rustige en veilige omgeving. Entree, flinke woonkamer met gemakkelijk zitcomfort en een eettafel, aparte keuken, slaapkamer met een 2-pers. bed.
1e verdieping: twee slaapkamers met in totaal vier 1-pers. bedden, badkamer met ligbad en toilet is separaat.
Verder: CV, KTV, wasmachine en afwasmachine, magnetron en parkeerplaats of garage bij de woning. Bed - en handlinnen dient u zelf mee te nemen. Huisdieren zijn niet toegestaan en een kinderbed is aanwezig.N.B.: desgewenst kunt u bij de eigenaresse fietsen huren om de streek te verkennen.
 Bekijk meer vakanties bij Avac