Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)
Regio's
Normandië (59)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in BLAINVILLE SUR MER. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in BLAINVILLE SUR MER. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in BLAINVILLE SUR MER betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in BLAINVILLE SUR MER hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in BLAINVILLE SUR MER:

Zomervakantie Atlas toppers in BLAINVILLE SUR MER

Vakantiehuis MANCHA

Frankrijk Normandië BLAINVILLE SUR MER

Locatie

Vakantiehuis Mancha staat in Blainville-Sur-Mer, een dorpje aan de westkust van Normandië, 75 km ten ZW van Cherbourg en 75 km ten NW van Le-Mont-Saint-Michel. De woning staat op 900 m van

het strand. Op dit punt, met het hoogste eb en vloed verschil van Europa, is het strand bij eb erg breed en leent zich behalve voor wandelen en zonnen ook uitstekend voor het zoeken van verrukkelijke schelpdieren. Blainville-Sur-Mer wordt ook wel de hoofdstad van de oester genoemd. De Engelse Kanaaleilanden Jersey en Guernsey liggen via een veerboot op dagtochtafstand. In het landelijke achterland van Blainville geniet u van de rust en maakt u leuke fiets- en wandeltochten. Historisch gaat in dit gebied de tijd terug tot die van Asterix en Obelix, maar ook een bezoek aan de invasiestranden als bijv. Utah beach en Omaha beach zijn indrukwekkend. Vakantiehuis Mancha is een verzorgde woning, die rustig gelegen is.

Uw woning

45 m2. Woonkamer met zithoek en ktv. Mezzanine met 1 tweepers.bed. Eetkeuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afzuigkap en wasmachine. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Omsloten tuin met voldoende tuinmeubelen en barbecue.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiehuis HUTREL

Frankrijk Normandië BLAINVILLE SUR MER

Locatie

Vakantiehuis Hutrel staat in Blainville-Sur-Mer, een dorpje aan de westkust van Normandië, 75 km ten ZW van Cherbourg en 75 km ten NW van Le-Mont-Saint-Michel. De woning staat op 1500 m van

het strand. Op dit punt, met het hoogste eb en vloed verschil van Europa, is het strand bij eb erg breed en leent zich behalve voor wandelen en zonnen ook uitstekend voor het zoeken van verrukkelijke schelpdieren. Blainville-Sur-Mer wordt ook wel de hoofdstad van de oester genoemd. De Engelse Kanaaleilanden Jersey en Guernsey liggen via een veerboot op dagtochtafstand. In het landelijke achterland van Blainville geniet u van de rust en maakt u leuke fiets- en wandeltochten. Historisch gaat in dit gebied de tijd terug tot die van Asterix en Obelix, maar ook een bezoek aan de invasiestranden als bijv. Utah beach en Omaha beach zijn indrukwekkend. Vakantiehuis Hutrel is een verzorgde woning, die rustig gelegen is.

Uw woning

100 m2. Woonkamer met zithoek, eethoek en toegang tot terras. Aparte keuken met 3 kookplaten, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afzuigkap en wasmachine. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Etage: Slaapkamer met 1 tweepers. bed. 2de Slaapkamer met 1 tweepers. bed en 1 éénpers. bed. Apart toilet. Omsloten tuin met voldoende tuinmeubelen en barbecue.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen