Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)
Regio's
Normandië (59)
Plaatsen
Créances (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Créances. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Créances. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Créances betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Créances hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Créances:

Zomervakantie Atlas toppers in Créances

Vakantiewoningen Créances

Frankrijk Normandië Créances

De woning is gelegen op het terrein van de eigenaar. De inrichting is netjes en verzorgd. Direct vanuit de woning biedt de omgeving uitstekend mogelijkheden tot het maken van heerlijke wandelingen langs

de Normandische kust. Entree, woonkamer met open keuken, twee slaapkamers met in totaal een 2-pers. bed en twee 1-pers. bedden, badkamer met ligbad, douche en toilet. Verder: elektroverwarming, open haard, TV, serre, barbecue en parkeerplaats bij de woning. Bed - en handlinnen dient u zelf mee te nemen, huisdieren zijn niet toegestaan en u dient tevens het gasverbruik te voldoen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen