Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)
Regio's
Normandië (59)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in LE PLESSIS LASTELLE. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in LE PLESSIS LASTELLE. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in LE PLESSIS LASTELLE betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in LE PLESSIS LASTELLE hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in LE PLESSIS LASTELLE:

Zomervakantie Atlas toppers in LE PLESSIS LASTELLE

Vakantiehuis LA ROYAUTE

Frankrijk Normandië LE PLESSIS LASTELLE

Locatie

Centraal op het schiereiland Manche, in het plaatsje Le Plessis Lastelle, staat vakantiehuis La Royaute. U woont 15 km ten westen van Carentan, aan de voet van de, voor de geallieerden vrijwel

onneembare, Mont-Castre. Kanaalstranden vind u al op 18 km bij Bretteville. Een soort brede pier, in het kanaal geschoven, tussen Bretagne en Picardie; dit zuidwestelijke deel van Normandië heet La Manche. Een groen en bosrijk gebied dat zich uitstrekt van de Mont-Saint-Michel naar Cherbourg en Omaha Beach. Prachtige stranden wisselen zich af met ruige rotspartijen, idyllische inhammen en haventjes. Invasiestranden als Utah Beach, Omaha Beach evenals diverse herdenkingsmonumenten herinneren aan de recente geschiedenis van deze streek. Dagtrips en recreatiemogelijkheden liggen dus voor de hand vanaf uw vrijstaande vakantiehuis. De zeer ecologisch ingestelde eigenaar van uw vakantiewoning heeft melkkoeien, paard, ezel en kent de streek op zijn duimpje. De wandelroute (ook ATB) Carentan-Carteret loopt op 350 m van vakantiehuis La Royaute.

Uw woning

136 m². Woonkamer met eethoek, zithoek bij de ktv en haard. Glazen deuren naar terras. Open keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, magnetron, afwasmachine en oven. Apart toilet. Badkamer met douche en wastafel. 1e Etage: 2 slaapkamers met elk 1 tweepers. bed (1 m 60); 3e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Op de gang van de 1e etage staat 1 éénpers. slaapbank. Voor uw woning groot grindterras en aansluitend omsloten tuin met tuinmeubels, barbecue en schommel.

Extra's

Wasmachine. Verhuur van fietsen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen