Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in LIGNIÈRESVIMEU. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in LIGNIÈRESVIMEU. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in LIGNIÈRESVIMEU betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in LIGNIÈRESVIMEU hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in LIGNIÈRESVIMEU:

Zomervakantie Atlas toppers in LIGNIÈRESVIMEU

Vakantiehuis LE POULAILLER

Frankrijk Picardïe LIGNIÈRESVIMEU

Locatie

De Somme is zeer afwisselend gebied zo'n 100 km ten zuiden van de Belgische grens. De Somme beschikt over 70 km kust waar prachtige krijtrotsen, kiezelstranden en brede zandstranden zich afwisselen. Centraal

ligt de wereldberoemde baai en monding van de Somme, een uniek natuurgebied, waar de grote getijde verschillen zorgen voor een unieke flora en fauna. De kwelders en slikken herbergen jaarlijks honderden soorten trekvogels in het vogelreservaat Marquenterre. Landinwaarts vindt u in de Somme een mooi heuvellandschap waarin bossen, dalen, kastelen en kloosters elkaar afwisselen. Eén van de culturele hoogtepunten is daarbij de enorme kathedraal van Amiens. Verder oostwaarts vindt u de uitgestrekte slagvelden uit de eerste wereldoorlog, een historisch beladen gebied met vele vis, fiets en wandel mogelijkheden. LigniÚres ligt 30 km landinwaarts, ten zuidoosten van Le Tréport. In het centrum van dit kleine dorpje bewoont u deze gezellig gerenoveerde woning naast de kerk.

Uw Woning

95 m². Woonkamer met eethoek en canapé bij de haard en ktv. Open keuken met 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat, magnetron en afwasmachine. Slaapkamer met 1tweepers. bed. Badkamer met douche, toilet en wastafel. 1e Etage: 2e Slaapkamer met 1 tweepers. bed; 3e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Badkamer met ligbad en wastafel. Mezzanine met 2 pers. slaapbank. Voor uw woning omsloten tuin en terras met tuinmeubels en barbecue.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine en droger. Tafeltennis.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen