Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)
Regio's
Picardïe (70)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in AIGNEVILLE. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in AIGNEVILLE. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in AIGNEVILLE betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in AIGNEVILLE hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in AIGNEVILLE:

Zomervakantie Atlas toppers in AIGNEVILLE

Vakantiehuis MAISNIERES

Frankrijk Picardïe AIGNEVILLE

Locatie

De Somme is zeer afwisselend gebied zo'n 100 km ten zuiden van de Belgische grens. De Somme beschikt over 70 km kust waar prachtige krijtrotsen, kiezelstranden en brede zandstranden zich afwisselen. Centraal

ligt de wereldberoemde baai en monding van de Somme, een uniek natuurgebied, waar de grote getijde verschillen zorgen voor een unieke flora en fauna. De kwelders en slikken herbergen jaarlijks honderden soorten trekvogels in het vogelreservaat Marquenterre. Landinwaarts vindt u in de Somme een mooi heuvellandschap waarin bossen, dalen, kastelen en kloosters elkaar afwisselen. Eén van de culturele hoogtepunten is daarbij de enorme kathedraal van Amiens. Verder oostwaarts vindt u de uitgestrekte slagvelden uit de eerste wereldoorlog, een historisch beladen gebied met vele vis, fiets en wandel mogelijkheden. Aigneville ligt 17 km ten oosten van de badplaatsen Le Treport en Mers les Bains. Aan de rand van het dorp bewoont u deze authentieke 19e eeuwse woning die gezellig en comfortabel gerenoveerd is. U geniet van de rust van het platteland maar bent in 2 sprongen bij de Baie de Somme of aan het strand.

Uw Woning

103 m². Woonkamer met eethoek en zithoek bij de ktv. Open keuken met 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat, magnetron en afwasmachine. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. 1e Etage: 2e Slaapkamer met 1 tweepers. bed en 1 éénpers. bed. 3e slaapkamer met 3 éénpers. bedden; 4e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Badkamer met ligbad, wastafel en toilet. Voor uw woning vindt u een omsloten binnenplaats, een tuin met tuinmeubels en barbecue.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen