Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)
Regio's
Picardïe (70)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in CAHON GOUY. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in CAHON GOUY. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in CAHON GOUY betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in CAHON GOUY hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in CAHON GOUY:

Zomervakantie Atlas toppers in CAHON GOUY

Vakantiehuis DE LA TRIE

Frankrijk Picardïe CAHON GOUY

Locatie

De Somme is een zeer afwisselend gebied, zo'n 100 km ten zuiden van de Belgische grens. De Somme beschikt over 70 km kust waar prachtige krijtrotsen, kiezelstranden en brede zandstranden zich afwisselen.

Centraal ligt de wereldberoemde baai en monding van de Somme, een uniek natuurgebied waar en de grote getijde verschillen zorgen voor een unieke flora en fauna. De kwelders en slikken herbergen jaarlijks honderden soorten trekvogels in het vogelreservaat Marquenterre. Landinwaarts vindt u in de Somme een mooi heuvellandschap waarin bossen, dalen, kastelen en kloosters elkaar afwisselen. Eén van de culturele hoogtepunten is daarbij de enorme kathedraal van Amiens. Verder oostwaarts vindt u de uitgestrekte slagvelden uit de eerste wereldoorlog, een historisch beladen gebied met vele vis, fiets en wandel mogelijkheden. Het dorpje Cahon ligt 10 km ten zuidoosten van de baai van de Somme bij Saint Valerie en Somme. Abbeville ligt zich op 6 km. In het dorp ligt deze grote 18e eeuwse woning op het erf van de eigenaar. De woning is stijlvol gerenoveerd in 2003 tot 2 vakantiewoningen (F-80132/3 en 4) die beide genieten van het grote terrein dat direct aan de rivier de Trie grenst. U kunt hier desgewenst forelvissen en pootje baden.

Uw Woning

60 m². Ruime woonkamer met eethoek en canapé (tevens 2 pers. slaapbank) bij de ktv en de glazen schuifdeur naar het terras. Open keuken met 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat, magnetron en afwasmachine. Apart toilet. 1e Etage: Slaapkamer met 1 tweepers. bed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. 2e Slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Achter uw woning beschikt u over een terras en een klein omsloten grasveldje met voldoende tuinmeubels en een barbecue. U begeeft zich vrij over het erf van de eigenaar en het grote terrein met weide aan de rivier.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine. Vissen en afkoelen in de Trie.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen