Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)
Regio's
Picardïe (70)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in CAULAINCOURT. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in CAULAINCOURT. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in CAULAINCOURT betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in CAULAINCOURT hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in CAULAINCOURT:

Zomervakantie Atlas toppers in CAULAINCOURT

Vakantiehuis LE RANCH

Frankrijk Picardïe CAULAINCOURT

Locatie

In het leuke dorpje Caulaincourt staat vakantiehuis Le Ranch. U woont 10 km ten westen van Saint Quentin en nog geen 300 km van de Nederlandse grens. Op het grote terrein van

de eigenaars zijn twee vakantiewoningen gerealiseerd van het type 2-onder-1-kap. De eigenaars zijn paardenliefhebbers en beschikken op het terrein over stallen en voldoende ruimte om er uw eigen paard in te stallen (tegen vergoeding). Uw vakantiewoning is in 2007 compleet gerenoveerd en gezellig ingericht. Binnen anderhalf uur bent u in Parijs. Op slechts 10 km van Caulaincourt kunnen de kinderen (uzelf natuurlijk ook) hun hart ophalen in een 'adventure park' met boomwadelparcours enzovoorts. Kortom: vakantiehuis Le Ranch is een heerlijke accommodatie voor gezinnen met kinderen.

Uw woning

62 m². Entree, woonkamer met zithoek, ktv met dvd-speler en eethoek. Open keuken met 4 kookplaten, oven, magnetron, afwasmachine en koffiezetapparaat. Slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Badkamer douche en wastafel. Apart toilet. Grote tuin (1000 m²) met tuinmeubels, 2 ligbedden, barbecue en speeltoestel.

Extra's

U beschikt over een wasmachine en -droger.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiehuis LE CHEVAL

Frankrijk Picardïe CAULAINCOURT

Locatie

Vakantiehuis Le Cheval staat in het leuke plaatsje Caulaincourt. U woont op 10 km ten westen van Saint Quentin en nog geen 300 km van de Nederlandse grens. Op het grote terrein

van de eigenaars zijn twee vakantiewoningen gerealiseerd van het type 2-onder-1-kap, samen met vakantiewoning F-02490/2. De eigenaars zijn paardenliefhebbers en beschikken op het terrein over stallen en voldoende ruimte om er uw eigen paard in te stallen (tegen vergoeding, ? 10 per paard p.d.). Uw vakantiewoning is in 2007 compleet gerenoveerd en gezellig ingericht. Binnen anderhalf uur bent u in Parijs. Op slechts 10 km van Caulaincourt kunnen de kinderen (uzelf natuurlijk ook) hun hart ophalen in een 'adventure park' met boomwandel parcours enzovoorts. Vakantiehuis Le Cheval is een perfecte accommodatie voor gezinnen met kinderen.

Uw woning

89 m². Entree, woonkamer met zithoek, ktv met dvd-speler en eethoek. Open keuken met 4 kookplaten, oven, magnetron, afwasmachine en koffiezetapparaat. Slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e en 3e slaapkamer met elk 2 éénpers. bedden. Badkamer douche en wastafel. Apart toilet. Grote tuin (1000 m²) met tuinmeubels, 2 ligbedden, barbecue en speeltoestel.

Extra's

U beschikt over een wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen