Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)
Regio's
Picardïe (70)
Plaatsen
ERGNIES (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in ERGNIES. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in ERGNIES. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in ERGNIES betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in ERGNIES hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in ERGNIES:

Zomervakantie Atlas toppers in ERGNIES

Vakantiehuis DES ARBRES

Frankrijk Picardïe ERGNIES

Locatie

De Somme is zeer afwisselend gebied zo'n 100 km ten zuiden van de Belgische grens. De Somme beschikt over 70 km kust waar prachtige krijtrotsen, kiezelstranden en brede zandstranden zich afwisselen. Centraal

ligt de wereldberoemde baai en monding van de Somme, een uniek natuurgebied waar en de grote getijde verschillen zorgen voor een unieke flora en fauna. De kwelders en slikken herbergen jaarlijks honderden soorten trekvogels in het vogelreservaat Marquenterre. Landinwaarts vindt u in de Somme een mooi heuvellandschap waarin bossen, dalen, kastelen en kloosters elkaar afwisselen. Eén van de culturele hoogtepunten is daarbij de enorme kathedraal van Amiens. Verder oostwaarts vindt u de uitgestrekte slagvelden uit de eerste wereldoorlog, een historisch beladen gebied met vele vis, fiets en wandel mogelijkheden. Ergnies ligt halverwege Amiens en de Baai van de Somme, beide op 30 km. Uw zeer comfortabele woning staat midden in dit slaperige dorpje, naast het plaatselijke vijvertje. De woning geniet van een grote tuin met 58 verschillende boomsoorten.

Uw Woning

100 m². Ruime woonkamer met eethoek, ouderwetse Pick-up en canapé (tevens 2. pers extra slaapbank voor kinderen). Keuken met 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat, magnetron en afwasmachine. Salon met eethoek en ktv. Badkamer met ligbad,en wastafel. Apart toilet. 2 Slaapkamers met elk 1 tweepers. bed. Grote benedenetage met een bureau, een vriezer, een 2e oven met 4 kookplaten en een barbecue. Garage voor 2 auto's. Rondom uw woning beschikt u over 2200 m² tuin vooral grasveld met bomen. Er zijn voldoende tuinmeubels.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine. Centrale verwarming.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen