Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)
Regio's
Picardïe (70)
Plaatsen
FRANLEU (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in FRANLEU. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in FRANLEU. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in FRANLEU betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in FRANLEU hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in FRANLEU:

Zomervakantie Atlas toppers in FRANLEU

Vakantiehuis LA MENUISERIE

Frankrijk Picardïe FRANLEU

Locatie

De Somme is zeer afwisselend gebied zo'n 100 km ten zuiden van de Belgische grens. De Somme beschikt over 70 km kust waar prachtige krijtrotsen, kiezelstranden en brede zandstranden zich afwisselen. Centraal

ligt de wereldberoemde baai en monding van de Somme, een uniek natuurgebied waar en de grote getijde verschillen zorgen voor een unieke flora en fauna. De kwelders en slikken herbergen jaarlijks honderden soorten trekvogels in het vogelreservaat Marquenterre. Landinwaarts vindt u in de Somme een mooi heuvellandschap waarin bossen, dalen, kastelen en kloosters elkaar afwisselen. Eén van de culturele hoogtepunten is daarbij de enorme kathedraal van Amiens. Verder oostwaarts vindt u de uitgestrekte slagvelden uit de eerste wereldoorlog, een historisch beladen gebied met vele vis, fiets en wandel mogelijkheden. Franleu is een dorpje 10 km ten zuiden van de badplaats Saint Valérie sur Somme. In dit slaperige dorpje, dicht bij zee, bewoont u deze originele en comfortabele woning met kindvriendelijke omsloten tuin.

Uw Woning

75 m². Entree, woonkamer met eethoek en zithoek bij de ktv. Keuken met 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat, magnetron en afwasmachine. Apart toilet. 2 Slaapkamers met 1 tweepers. bed; 3e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Achter uw woning beschikt u over 150 m² omsloten tuin met voldoende tuinmeubels, barbecue en een schommel. Een gesloten lokaal voor bv fietsen.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen