Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)
Regio's
Picardïe (70)
Plaatsen
JUMEL (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in JUMEL. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in JUMEL. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in JUMEL betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in JUMEL hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in JUMEL:

Zomervakantie Atlas toppers in JUMEL

Vakantiehuis SAINT NICOLAS

Frankrijk Picardïe JUMEL

Locatie

De Somme is zeer afwisselend gebied zo'n 100 km ten zuiden van de Belgische grens. De Somme beschikt over 70 kilometer kust waar prachtige krijtrotsen, kiezelstranden en brede zandstranden zich afwisselen. Centraal

ligt de wereldberoemde baai en monding van de Somme, een uniek natuurgebied, waar de grote getijde verschillen zorgen voor een unieke flora en fauna. De kwelders en slikken herbergen jaarlijks honderden soorten trekvogels in het vogelreservaat Marquenterre. Landinwaarts vindt u in de Somme een mooi heuvellandschap waarin bossen, dalen, kastelen en kloosters elkaar afwisselen. Eén van de culturele hoogtepunten is daarbij de enorme kathedraal van Amiens. Verder oostwaarts vindt u de uitgestrekte slagvelden uit de eerste wereldoorlog, een historisch beladen gebied met vele vis, fiets en wandel mogelijkheden. Jumel ligt 14 kilometer ten zuiden van Amiens en is dankzij de nabije A16 een prima uitgangspunt voor de ontdekking van de streek. Buiten het dorp, midden in de vrije natuur en tussen de akkers van de eigenaar, die een grote boerderij beheert, bewoont u deze grote comfortabele woning. Genietend van de rust en ruimte beschikt u over een zeer complete inrichting.

Uw Woning

170 m². Entree, woonkamer met eethoek en zithoek (waaronder 2 tweepers. slaapbanken) bij de haard en ktv. Keuken met 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat, magnetron en afwasmachine. Rolstoeltoegankelijke badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. Grote kelder. 1e Etage: 2e slaapkamer met 1 tweepers. bed; 3e slaapkamer met 2 éénpers. bedden, 1 tweepers. slaapbank en nog twee extra éénpers. bedden. 4e slaapkamer met 1 tweepers. bed en 1 éénpers. bed en eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. 2e Badkamer met ligbad en wastafel. Apart toilet. Rondom uw woning ruime tuin en terras met tuinmeubels en barbecue.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine. Volleybalveld. Playstation. Op de boerderij (300m) van de eigenaar vindt u een speelzaal met een tafeltennis, een biljart en flipperkast.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen