Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)
Regio's
Picardïe (70)
Plaatsen
MIANNAY (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in MIANNAY. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in MIANNAY. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in MIANNAY betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in MIANNAY hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in MIANNAY:

Zomervakantie Atlas toppers in MIANNAY

Manoir DE MIANNAY

Frankrijk Picardïe MIANNAY

Locatie

10 kilomter ten zuidoosten van de baai en Saint Valerie sur Somme, bewoont u een gedeelte van deze 16e eeuwse Manoir De Miannay in het gelijknamige plaatsje Miannay. De Somme is een

zeer afwisselend gebied zo'n 100 km ten zuiden van de Belgische grens. De Somme beschikt over 70 km kust waar prachtige krijtrotsen, kiezelstranden en brede zandstranden zich afwisselen. Centraal ligt de wereldberoemde baai en monding van de Somme, een uniek natuurgebied, waar de grote getijde verschillen zorgen voor een unieke flora en fauna. De kwelders en slikken herbergen jaarlijks honderden soorten trekvogels in het vogelreservaat Marquenterre. Landinwaarts vindt u in de Somme een mooi heuvellandschap waarin bossen, dalen, kastelen en kloosters elkaar afwisselen. Eén van de culturele hoogtepunten is daarbij de enorme kathedraal van Amiens. Verder oostwaarts vindt u de uitgestrekte slagvelden uit de eerste wereldoorlog, een historisch beladen gebied met vele vis, fiets en wandel mogelijkheden. Dit prachtige gebouw is in 2002 geheel gerenoveerd tot een hoogwaardige vakantiewoning. Er zijn 3 gedeeltes (F-80870/4, /5 en /6) die tezamen gebruik maken van de speelweide. Manior De Miannay is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een medisch bed op de begane grond.

Uw woning

90 m², woonkamer met eethoek bij de ktv. Keuken met 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat, magnetron en afwasmachine. Bijkamer met 1 pers. medisch bed en badkamer met douche, toilet en wastafel. 1e Etage: Slaapkamer met 1 tweepers. bed en 1 éénpers. bed. 3e slaapkamer met 2 éénpers. bedden en eigen badkamer met douche en wastafel. 4e Slaapkamer met 1 tweepers. bed. 3e Badkamer met ligbad en wastafel. Apart toilet. Voor uw woning beschikt u over een eigen terras en heeft u toegang tot het grote gazon dat rond de Manoir ligt. Tuinmeubels en barbecue. U maakt gebruik van de gezamenlijke wasmachines en droger. Jeu de boules baan, badmintonveld.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen