Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)
Regio's
Picardïe (70)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in OUST MAREST. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in OUST MAREST. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in OUST MAREST betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in OUST MAREST hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in OUST MAREST:

Zomervakantie Atlas toppers in OUST MAREST

Vakantiehuis LE VIEUX MOULIN

Frankrijk Picardïe OUST MAREST

Locatie

De Somme is zeer afwisselend gebied zo'n 100 km ten zuiden van de Belgische grens. De Somme beschikt over 70 km kust waar prachtige krijtrotsen, kiezelstranden en brede zandstranden zich afwisselen. Centraal

ligt de wereldberoemde baai en monding van de Somme, een uniek natuurgebied, waar de grote getijde verschillen zorgen voor een unieke flora en fauna. De kwelders en slikken herbergen jaarlijks honderden soorten trekvogels in het vogelreservaat Marquenterre. Landinwaarts vindt u in de Somme een mooi heuvellandschap waarin bossen, dalen, kastelen en kloosters elkaar afwisselen. Eén van de culturele hoogtepunten is daarbij de enorme kathedraal van Amiens. Verder oostwaarts vindt u de uitgestrekte slagvelden uit de eerste wereldoorlog, een historisch beladen gebied met vele vis, fiets en wandel mogelijkheden. Oust ligt 5 km landinwaarts, ten zuidoosten van de badplaatsen Le Tréport en Mers les Bains die over imponerende krijtrotsen beschikken. Aan de rand van Oust-Marest bewoont u deze leuke woning aan het water (rivier Besle) , tegenover de prachtige watermolen met groot schoepenrad van de eigenaar.

Uw Woning

100 m². Woonkamer met eethoek en canapé bij de haard en ktv. Open keuken met 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat, magnetron en afwasmachine. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. Badkamer met douche, toilet en wastafel. 1e Etage: 3 Slaapkamers met elk 1 tweepers. bed; 2e badkamer met douche, toilet en wastafel. Voor uw woning beschikt u over een grindterras direct aan het water. Tuinmeubels en barbecue.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine en droger. Tafeltennis.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen