Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)
Regio's
Picardïe (70)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in PETIT PORT. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in PETIT PORT. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in PETIT PORT betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in PETIT PORT hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in PETIT PORT:

Zomervakantie Atlas toppers in PETIT PORT

Vakantiehuis LES MARRONNIERS

Frankrijk Picardïe PETIT PORT

Locatie

De Somme is zeer afwisselend gebied zo'n 100 km ten zuiden van de Belgische grens. De Somme beschikt over 70 km kust waar prachtige krijtrotsen, kiezelstranden en brede zandstranden zich afwisselen. Centraal

ligt de wereldberoemde baai en monding van de Somme, een uniek natuurgebied waar en de grote getijde verschillen zorgen voor een unieke flora en fauna. De kwelders en slikken herbergen jaarlijks honderden soorten trekvogels in het vogelreservaat Marquenterre. Landinwaarts vindt u in de Somme een mooi heuvellandschap waarin bossen, dalen, kastelen en kloosters elkaar afwisselen. Eén van de culturele hoogtepunten is daarbij de enorme kathedraal van Amiens. Verder oostwaarts vindt u de uitgestrekte slagvelden uit de eerste wereldoorlog, een historisch beladen gebied met vele vis, fiets en wandel mogelijkheden. Het gehucht Petit Port ligt halverwege aan het kanaal van Abbeville naar Saint Valerie sur Somme beide op slechts 7 km. Deze comfortabele woning werd in 2001 gebouwd en is daarmee modern ingericht. De woning ligt op 600 m² geheel omsloten terrein.

Uw Woning

86 m². Ruime woonkamer met eethoek en 2 canapé's (tevens beide 2 pers. extra slaapbank) bij de ktv en de glazen schuifdeur naar het terras. Halfopen keuken met 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat, magnetron en afwasmachine. Apart toilet. Badkamer met douche en wastafel (toegankelijk voor rolstoelgebruikers). Slaapkamer met 1 tweepers. bed.1e Etage: 2e en 3e slaapkamer met elk 1 tweepers. bed. Badkamer met ligbad en wastafel Apart toilet. 4e Slaapkamer met 1 stapelbed. Rondom uw woning beschikt u over een terras en een omsloten grasveld met voldoende tuinmeubels, schaduwrijke plekken en een barbecue.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen