Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)
Regio's
Picardïe (70)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in QUESNOY LE MONTANT. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in QUESNOY LE MONTANT. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in QUESNOY LE MONTANT betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in QUESNOY LE MONTANT hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in QUESNOY LE MONTANT:

Zomervakantie Atlas toppers in QUESNOY LE MONTANT

Vakantiehuis DU MONTANT

Frankrijk Picardïe QUESNOY LE MONTANT

Locatie

Vakantiehuis Du Montant in Quesnoy le Montant ligt in het zeer afwisselende gebied Somme, zo'n 100 km ten zuiden van de Belgische grens. De Somme beschikt over 70 km kust waar

prachtige krijtrotsen, kiezelstranden en brede zandstranden zich afwisselen. Centraal ligt de wereldberoemde baai en monding van de Somme, een uniek natuurgebied waar en de grote getijde verschillen zorgen voor een unieke flora en fauna. De kwelders en slikken herbergen jaarlijks honderden soorten trekvogels in het vogelreservaat Marquenterre. Landinwaarts vindt u in de Somme een mooi heuvellandschap waarin bossen, dalen, kastelen en kloosters elkaar afwisselen. Eén van de culturele hoogtepunten is daarbij de enorme kathedraal van Amiens. Verder oostwaarts vindt u de uitgestrekte slagvelden uit de eerste wereldoorlog, een historisch beladen gebied met vele vis, fiets en wandel mogelijkheden. Het dorpje Quesnoy le Montant ligt 10 km ten zuidoosten van de baai van de Somme bij Saint Valerie en Somme. Abbeville ligt zich op 8 km. Aan de rand van het dorp staat dit prachtig, recent verbouwde 18e eeuwse vakwerkhuis. Vakantiehuis Du Montant bevindt zich in een apart gedeelte van het grote domein van een herenboer.

Uw woning

132 m². 8 Buitentreden, ruime woonkamer met eethoek en zithoek bij de ktv en de open haard. Open keuken met 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat, afwasmachine en magnetron. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. 1e Etage: 2e slaapkamer met 1 tweepers. bed. Badkamer met douche, wastafel. Apart toilet. 3e En 4 e slaapkamer met elk 2 éénpers. bedden. Rondom uw woning beschikt u over 600 m² tuin met voldoende tuinmeubels en een barbecue. U beschikt over uw eigen wasmachine. Het hout voor de haard is gratis.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen