Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)
Regio's
Picardïe (70)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in SAINT VALERIE SUR SOMME. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in SAINT VALERIE SUR SOMME. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in SAINT VALERIE SUR SOMME betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in SAINT VALERIE SUR SOMME hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in SAINT VALERIE SUR SOMME:

Zomervakantie Atlas toppers in SAINT VALERIE SUR SOMME

Vakantiehuis DE LA BAIE

Frankrijk Picardïe SAINT VALERIE SUR SOMME

Locatie

De Somme is zeer afwisselend gebied zo'n 100 km ten zuiden van de Belgische grens. De Somme beschikt over 70 km kust waar prachtige krijtrotsen, kiezelstranden en brede zandstranden zich afwisselen.

Centraal ligt de wereldberoemde baai en monding van de Somme, een uniek natuurgebied, waar de grote getijde verschillen zorgen voor een unieke flora en fauna. De kwelders en slikken herbergen jaarlijks honderden soorten trekvogels in het vogelreservaat Marquenterre. Landinwaarts vindt u in de Somme een mooi heuvellandschap waarin bossen, dalen, kastelen en kloosters elkaar afwisselen. Eén van de culturele hoogtepunten is daarbij de enorme kathedraal van Amiens. Verder oostwaarts vindt u de uitgestrekte slagvelden uit de eerste wereldoorlog, een historisch beladen gebied met vele vis, fiets en wandel mogelijkheden. Saint Valerie is een prachtige, historische plaats aan de baai van de Somme. In deze druk bezochte plaats bewoont u in een rustig straatje deze comfortabele woning.

Uw Woning

90 m². Woonkamer met zithoek en eethoek bij de ktv. Open keuken met 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat, magnetron en afwasmachine. Slaapkamer met 1 tweepers. bed (160cm) en eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. 1e Etage: 2e Slaapkamer met 1 tweepers. bed. Badkamer met douche, toilet en wastafel. 3e Slaapkamer met 1 éénpers. bed en balkon. Achter uw woning 100 m² omsloten tuin met tuinmeubels en barbecue.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen