Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)
Regio's
Picardïe (70)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in VENDRESSE BEAULNE. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in VENDRESSE BEAULNE. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in VENDRESSE BEAULNE betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in VENDRESSE BEAULNE hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in VENDRESSE BEAULNE:

Zomervakantie Atlas toppers in VENDRESSE BEAULNE

Vakantiehuis DU Village

Frankrijk Picardïe VENDRESSE BEAULNE

Locatie

In het dorpje Vendresse-Beaulne staat vakantiehuis Du Village. U bevindt zich 28 km ten oosten van Soissons en 18 km ten zuiden van Laon in gebied Aisne. Naast de nabijheid van de

lichtstad Parijs en Eurodisney heeft het zuiden van l'Aisne veel te bieden aan natuur en cultuur. Zo bevindt u zich bij de vallei van de Marne, en de beroemde route du Champagne door de wereldberoemde wijnvelden. Het nabije Soissons was in de middeleeuwen de koningsstad van het toenmalige Frankenrijk en herbergt nog steeds één van de machtigste kathedralen. De bezienswaardige loopgravenlijn Chemin des Dames uit de 1e W.O. bevindt zich op een steenworp afstand van uw dorp. De nabijheid van de attractieparken Eurodisney, Parc Asterix en Mer de Sable evenals de goede bereikbaarheid van Parijs en de Champagnestreek zorgen ervoor dat de dagtrips vanaf hier voor de hand liggen. In dit veelzijdige wandel- en fietsgebied bewoont u deze gerenoveerde vakantiewoning. Vakantiehuis Du Village geniet van een omsloten tuin en vormt een prima uitgangspunt voor het ontdekken van de omgeving.

Uw woning

97 m². 2 Buitentreden, woonkamer met eethoek en zithoek met ktv en open haard. Keuken met 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat, magnetron, waterkoker en afwasmachine. Slaapkamer met 1 tweepers. bed en kinderbed. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. 1e Etage: 2 Slaapkamers met elk 2 éénpers. bedden. 2e Badkamer met douche en wastafel. Bij uw woning 370 m² omsloten tuin met barbecue, tuinmeubels en 2 ligstoelen.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiehuis JACQUELINE

Frankrijk Picardïe VENDRESSE BEAULNE

Locatie

Vakantiehuis Jacqueline staat in het plaatsje Vendresse-Beaulne. U bevindt zich 28 km ten oosten van Soissons en 18 km ten zuiden van Laon in het gebied Aisne. Gelegen tussen Parijs en de

Belgische grens, vormt l'Aisne een zeer natuurlijk en cultuurrijk gebied. Zo bevindt u zich bij de vallei van de Marne, en de beroemde route du Champagne door de wereldberoemde wijnvelden. Het nabije Soissons was in de middeleeuwen de koningsstad van het toenmalige Frankenrijk en herbergt nog steeds één van de machtigste kathedralen. De bezienswaardige loopgravenlijn Chemin des Dames uit de 1e W.O. bevindt zich op een steenworp afstand van uw dorp. U bent in de nabijheid van de attractieparken Eurodisney, Parc Asterix en Mer de Sable evenals de goede bereikbaarheid van Parijs en de Champagnestreek zorgen ervoor dat de dagtrips vanaf hier voor de hand liggen. In dit veelzijdige wandel- en fietsgebied bewoont u deze gerenoveerde vakantiewoning. Vakantiehuis Jacqueline geniet van een omsloten tuin met veel privacy en vormt een prima uitgangspunt voor diverse dagtrips naar bezienswaardigheden in de omgeving.

Uw woning

118 m². 5 Buitentreden, woonkamer met eethoek en zithoek met ktv. Keuken met 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat, magnetron en afwasmachine. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. Badkamer met ligbad en wastafel. Apart toilet. 1e Etage: 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden; 3e slaapkamer met 1 tweepers. bed; 4e slaapkamer met 1 éénpers. bed. 2e Badkamer met douche en wastafel en 2e apart toilet. Bij uw woning is een 380 m² omsloten tuin met barbecue, tuinmeubels, 2 ligstoelen en schaduwrijke plekjes.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen