Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)
Regio's
Picardïe (70)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in VISMES AU VAL. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in VISMES AU VAL. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in VISMES AU VAL betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in VISMES AU VAL hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in VISMES AU VAL:

Zomervakantie Atlas toppers in VISMES AU VAL

Vakantiehuis MORIVAL

Frankrijk Picardïe VISMES AU VAL

Locatie

De Somme is zeer afwisselend gebied zo'n 100 kilometer ten zuiden van de Belgische grens. De Somme beschikt over 70 kilometer kust waar prachtige krijtrotsen, kiezelstranden en brede zandstranden zich afwisselen. Centraal

ligt de wereldberoemde baai en monding van de Somme, een uniek natuurgebied, waar de grote getijde verschillen zorgen voor een unieke flora en fauna. De kwelders en slikken herbergen jaarlijks honderden soorten trekvogels in het vogelreservaat Marquenterre. Landinwaarts vindt u in de Somme een mooi heuvellandschap waarin bossen, dalen, kastelen en kloosters elkaar afwisselen. Eén van de culturele hoogtepunten is daarbij de enorme kathedraal van Amiens. Verder oostwaarts vindt u de uitgestrekte slagvelden uit de eerste wereldoorlog, een historisch beladen gebied met vele vis, fiets en wandel mogelijkheden. Vismes ligt 25 kilometer ten oosten van de badplaatsen Treport en Mers les bains. In het gehucht Morival, buiten Vismes, bewoont u deze ruime, in 2003 gerenoveerde woning met eigen omsloten terrein. U geniet van de alom aanwezige rust en een comfortabele woning.

Uw Woning

110 m². Woonkamer met eethoek en zithoek bij de haard en ktv. Keuken met 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat, magnetron en afwasmachine. 2 Slaapkamers met elk 1 tweepers. bed. Badkamer met douche en wastafel. 2e Badkamer met ligbad, toilet en wastafel. Apart toilet. 1e Etage: 3e Slaapkamer met 1 tweepers. bed en 1 éénpers. bed. Voor en achter uw woning omsloten binnenplaats en tuin met tuinmeubels en barbecue.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen