Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)
Regio's
Picardïe (70)
Plaatsen
VRON (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in VRON. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in VRON. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in VRON betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in VRON hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in VRON:

Zomervakantie Atlas toppers in VRON

Vakantiehuis LES HALLOTS

Frankrijk Picardïe VRON

Locatie

De Somme is zeer afwisselend gebied zo'n 100 km ten zuiden van de Belgische grens. De Somme beschikt over 70 km kust waar prachtige krijtrotsen, kiezelstranden en brede zandstranden zich afwisselen. Centraal

ligt de wereldberoemde baai en monding van de Somme, een uniek natuurgebied, waar de grote getijde verschillen zorgen voor een unieke flora en fauna. De kwelders en slikken herbergen jaarlijks honderden soorten trekvogels in het vogelreservaat Marquenterre. Landinwaarts vindt u in de Somme een mooi heuvellandschap waarin bossen, dalen, kastelen en kloosters elkaar afwisselen. Eén van de culturele hoogtepunten is daarbij de enorme kathedraal van Amiens. Verder oostwaarts vindt u de uitgestrekte slagvelden uit de eerste wereldoorlog, een historisch beladen gebied met vele vis, fiets en wandel mogelijkheden. Vron ligt 15 km ten oosten van de bekende badplaats Fort-Mahon. Buiten de dorpskern, aan de rand van een bos, bewoont u deze recent gerenoveerde woning uit 1870. De woning is rolstoeltoegankelijk.

Uw Woning

95 m². Woonkamer met zithoek en eethoek bij de ktv. Open keuken met 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat, magnetron en afwasmachine. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. Badkamer met douche, ligbad en wastafel. Apart toilet. 1e Etage: slaapkamer met 1 tweepers. bed. 3e Slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Achter uw woning 200m² omsloten tuin met tuinmeubels en barbecue. Verder 300m² binnenplaats, garage en opbergplaats voor bijv. fietsen.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen