Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)
Regio's
Provence (128)
Plaatsen
AUREILLE (3)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in AUREILLE. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in AUREILLE. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in AUREILLE betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in AUREILLE hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in AUREILLE:

Zomervakantie Atlas toppers in AUREILLE

Vakantiehuis VIA AURELIA

Frankrijk Provence AUREILLE

Locatie

Vakantiehuis Via Aurelia staat in het mooie karakteristieke plaatsje Aureille. Dit oude Provençaalse dorp ligt mooi in het middelgebergte Les Alpilles. U woont 30 km ten zuiden van Avignon en 12 km

ten zuidoosten van het betoverende Les Baux de Provence. In deze zeer zonnige streek is de Provence erg veelzijdig: naast de Alpilles bevindt u zich net ten noorden van West-Europa's laatste steppe de Crau, het unieke gebied de Camargue en op 17 km van uw vakantiewoning is het met Middellands zeewater gevulde Etang de Berre. U bewoont één van de 3 moderne geschakelde vakantiewoningen op domein Via Aurelia, naast de olijvenboomgaard van de eigenaar. Vakantiehuis Via Aurelia staat net buiten het dorp, langs een klein kanaaltje met stromend irrigatiewater.

Uw woning

65 m². Woonkamer met zithoek rond de ktv. Keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, oven, afwasmachine. Badkamer met douche en wastafel; 2e ruime badkamer met ligbad, wastafel en toilet. 1e Etage: slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e, door muur en gordijn gescheiden, slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Voor uw woning deels overdekt privé-terras met tuinmeubels. Rondom uw woning gezamenlijke tuin met grote overdekte ruimte met tafeltennistafel, gezamenlijke barbecue, jeu de boules, en wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiehuis LA SALONENQUE

Frankrijk Provence AUREILLE

Locatie

Vakantiehuis La Salonenque staat in het mooie karakteristieke plaatsje Aureille. Dit oude Provençaalse dorp ligt mooi in het middelgebergte Les Alpilles. U woont 30 km ten zuiden van Avignon en 12 km

ten zuidoosten van het betoverende Les Baux de Provence. In deze zeer zonnige streek is de Provence erg veelzijdig: naast de Alpilles bevindt u zich net ten noorden van West-Europa's laatste steppe de Crau, het unieke gebied de Camargue en op 17 km van uw vakantiewoning is het met Middellands zeewater gevulde Etang de Berre. U bewoont één van de 3 moderne geschakelde vakantiewoningen op domein Via Aurelia, naast de olijvenboomgaard van de eigenaar. Vakantiehuis La Salonenque staat net buiten het dorp, langs een klein kanaaltje met stromend irrigatiewater.

Uw woning

125 m². Grote woonkamer met gezellige zithoek en groot raam bij de ktv. Keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, oven, afwasmachine. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. Badkamer met ligbad en wastafel. Apart toilet. 1e Etage: mezzanine met 2 éénpers. bedden en, gescheiden door trap, slaapkamer met 1 tweepers. bed. Voor uw woning deels overdekt privé-terras met tuinmeubels. Rondom uw woning grote gezamenlijke tuin (met F-13930/1 en 2) van 14000 m² tussen de olijfbomen, met grote overdekte ruimte met tafeltennistafel, gezamenlijke barbecue, jeu de boules, en wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiehuis LA BERUGUETTE

Frankrijk Provence AUREILLE

Locatie

Vakantiehuis La Beruguette staat in het mooie karakteristieke plaatsje Aureille. Dit oude Provençaalse dorp ligt mooi in het middelgebergte Les Alpilles. U woont 30 km ten zuiden van Avignon en 12 km

ten zuidoosten van het betoverende Les Baux de Provence. In deze zeer zonnige streek is de Provence erg veelzijdig: naast de Alpilles bevindt u zich net ten noorden van West-Europa's laatste steppe de Crau, het unieke gebied de Camargue en op 17 km van uw vakantiewoning is het met Middellands zeewater gevulde Etang de Berre. U bewoont één van de 3 moderne geschakelde vakantiewoningen op domein Via Aurelia, naast de olijvenboomgaard van de eigenaar. Vakantiehuis La Beruguette staat net buiten het dorp, langs een klein kanaaltje met stromend irrigatiewater.

Uw woning

57 m². Woonkamer met canapé (tevens tweepers. slaapbank) bij de ktv. Keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, oven, afwasmachine en vriesvak. Badkamer met ligbad en wastafel. 1e Etage: mezzanine met 2 éénpers. bedden. Voor uw woning deels overdekt privé-terras met tuinmeubels. Rondom uw woning grote gezamenlijke tuin (met F-13930/1 en /3) van 14000 m² tussen de olijfbomen, met grote overdekte ruimte met tafeltennistafel, gezamenlijke barbecue, jeu de boules, en wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen