Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in CARDAILLAC. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in CARDAILLAC. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in CARDAILLAC betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in CARDAILLAC hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in CARDAILLAC:

Zomervakantie Atlas toppers in CARDAILLAC

Vakantiehuis LESPARROT

Frankrijk Quercy & Lot CARDAILLAC

Locatie

Vakantiehuis Lesparrot staat aan de rand van het dorpje Cardaillac, een middeleeuws dorpje dat in de vallei van de Lot ligt, 8 km ten noorden van Figeac. Cardaillac behoort tot het selecte

groepje dorpen met de stempel un des plus beaux villages de France. Cardaillac heeft een fort (en klein museum), een hotel/restaurant en verschillende terrasjes. Het landschap is afwisselend met grotten, rivieren, watervallen, heuvels, bossen en veel karakteristieke dorpjes, een heerlijk gebied om te wandelen. Uw comfortabele vakantiewoning is in 2006 gebouwd en ingericht. U heeft een magnifiek uitzicht vanaf het terras met privé-zwembad. U bevindt zich aan de rand van het dorp, naast een perceel met woning F-46100/5. Voor alle vragen kunt u terecht bij de Engels sprekende hostess. Vanuit het vakantiehuis Lesparrot kunt u lopend naar de bakker.

Uw woning

160 m². Entree, woonkamer met 2 bankenstellen, lange houten eettafel, satelliet-ktv (met NL zenders) en stereo-installatie. Open keuken met 4 kookplaten, oven, afwasmachine, vriezer, magnetron en koffiezetapparaat. 3 Ruime slaapkamers: 1e slaapkamer met 1 tweepers. bed, 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden, 3e slaapkamer met 2 éénpers. bedden, 1 stapelbed en een kinderbed. Badkamer met bad en wastafel; 2e badkamer met douche en wastafel. 2 Aparte toiletten. Aparte ruimte voor wasmachine, droger, voorraadkasten. Voor uw huis een groot terras met groot elektrisch zonnescherm (8 x 2,5 m), tuinmeubels en barbecue. Bij het zwembad onder veranda nog een grote tafel met 8 stoelen. Ligbedden. Eigen wasmachine en droger.

Extra's

Privé-zwembad (9 x 4,5 m tot 2 m diep).

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiehuis L'OUSTAL NIAU

Frankrijk Quercy & Lot CARDAILLAC

Locatie

Vakantiehuis l?Oustal Niau staat aan de rand van het dorpje Cardaillac, een middeleeuws dorpje dat in de vallei van de Lot ligt, 8 km ten noorden van Figeac. Cardaillac behoort tot het

selecte groepje dorpen met de stempel un des plus beaux villages de France. Cardaillac heeft een fort (en klein museum), een hotel/restaurant en verschillende terrasjes. Het landschap is afwisselend met grotten, rivieren, watervallen, heuvels, bossen en veel karakteristieke dorpjes, een heerlijk gebied om te wandelen. Uw comfortabele vakantiewoning is in 2006 geheel nieuw gebouwd en ingericht. U heeft een magnifiek uitzicht vanaf het terras met privé-zwembad. U bevindt zich aan de rand van het dorp, naast een perceel met woning F-46100/4. Voor alle vragen kunt u terecht bij de Engels sprekende hostess. Vanuit het vakantiehuis l'Oustal Niau kunt u lopend naar de bakker.

Uw woning

110 m². Entree, woonkamer met 2 bankstellen, lange houten eettafel, satelliet-ktv (met NL zenders). Open keuken met 4 kookplaten, oven, afwasmachine, vriezer, magnetron en koffiezetapparaat. 2 Ruime slaapkamers, 1ste slaapkamer met 1 tweepers. bed, 2de slaapkamer met 2 éénpers. bedden. 3e Slaapkamer met 1 éénpers. bed met onderschuifbed. Badkamer met ligbad en wastafel. 2 Aparte toiletten. Aparte ruimte voor wasmachine, droger, voorraadkasten. Voor uw huis een groot terras met groot elektrisch zonnescherm (8 m bij 2,5 m), tuinmeubels barbecue. Bij zwembad (9 x 4,5 m tot 2 m diep) onder veranda nog een grote tafel met 6 stoelen. Bij het zwembad ligbedden. Eigen wasmachine, droger.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen