Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)
Plaatsen
Ugine (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Ugine. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Ugine. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Ugine betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Ugine hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Ugine:

Zomervakantie Atlas toppers in Ugine

Vakantiehuis Ugine

Frankrijk Rhone Alpes Ugine

Dit mooie vakantiehuis wordt alleen door u bewoond en is rustig gelegen op een heuvel. U heeft vanuit de woning een schitterend uitzicht over het dal. De woning is netjes ingericht en

biedt ruim plaats aan het genoemde aantal personen. Bij de woning behoort een grote tuin met terras en een balkon. Entree, netjes ingerichte woonkeuken, badkamer met douche en separaat toilet. De woning beschikt over twee slaapkamers met in totaal twee 2-pers. bedden.Verder: elektroverwarming, KTV, wasmachine en parkeergelegenheid. Huisdieren zijn toegestaan.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen