Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (215)
Regio's
Piëmont (1)
Plaatsen
Lesa (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Lesa. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Lesa. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Lesa betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Lesa hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Lesa:

Zomervakantie Atlas toppers in Lesa

Anna

Italië Piëmont Lesa

Dit prachtige, half vrijstaand huis ligt direct aan de oevers van Lago Maggiore, een van Italië's meest populaire regio's. Het betreft een pittoreske, zeer verzorgde villa met een uitzicht zoals weinig andere

accommodaties dat bieden. Er zijn geen drukke wegen in de buurt en het ligt direct aan het meer op een privé domein en kan alleen bereikt worden via een particuliere weg en een toegangshek.

Het huis bestaat uit twee gedeelten met twee aparte ingangen. Hoewel de eigenaar het andere deel bewoont heeft u hierdoor toch volledige privacy. Het huis is gebouwd in de traditionele mediterrane stijl met dikke, wit geschilderde muren, glanzende terracotta vloeren en boogramen en -deuren.

Het huis heeft een ruime, lichte woonkamer met open haard, openslaande deuren, een professioneel biljart en daarnaast een prachtige badkamer met antiek marmeren bad. De grote keuken is volledig en met stijl ingericht. Via verschillende deuren heeft u direct toegang tot de zeer verzorgde tuin waarvan het grasveld doorloopt tot aan de privé steiger in het meer. Het huis is ontworpen en ingericht voor privé bewoning en het ademt dan ook de sfeer uit van een eigen woning.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Villa XL aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 1.755,00