Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Podere BELVEDERE POZZUOLO

Locatie

Vakantievilla Podere Belvedere Pozzuolo ligt op een heuvel omringd door olijfboomgaarden, op enkele minuten rijden van Vinci, de geboorteplaats van Leonardo, en ongeveer 25 km ten zuiden van Pistoia. Een heerlijke locatie

om de bekende Toscaanse historische steden Florence, Pistoia, Lucca, Pisa, Siena, San Gimignano en Volterra te bezoeken, waar u kunt genieten van hun geschiedenis, cultuur en musea. Denk hierbij aan de gebouwen in Montalbano (uit middeleeuwse en Renaissance tijden), de archeologische opgravingen, het natuurpark Fucecchio Marshes, de Terme di Montecatini en nog veel meer. Vanaf uw vakantievilla heeft u een prachtig uitzicht over de glooiende heuvels naar de lager gelegen gebieden waar de steden Vinci, Lamporecchio, Empoli en Fucecchio liggen. Op het naastgelegen golfterrein grenzen de 'greens' aan de wijn- en olijfboomgaarden. Het complex is verdeeld in 5 appartementen waarvan er 3 voor verhuur bestemd zijn. De 2 andere worden door de eigenaars bewoond. De 3 appartementen zijn recentelijk gerenoveerd en uitgerust in Toscaanse sfeer, met houten balken, bakstenen en natuursteen. De verblijfsruimtes zijn decoratief, functioneel en comfortabel. Ieder appartement heeft zijn eigen entree en zijn eigen privé-terras met uitzicht over het land. Het zwembad, tussen de olijfbomen gelegen, biedt ruimte voor ontspanning. Mevrouw Angela van Podere Belvedere Pozzuolo doet haar best om u een heerlijk 'thuis' gevoel te geven.

Uw woning

Type A, 2 pers, B.G., 31 m². Keuken met 4 kookplaten, oven, afwasmachine, Italiaans en gewoon koffiezetapparaat, ktv en eethoek. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. Badkamer met douche, wastafel, bidet en toilet. Terras met eethoek en parasol.

Extra's

Gemeenschappelijke wasmachineruimte. Parkeerplaats op het terrein.

Lees meer over deze accommodatie

  • Alternatieven
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (2)
Op dit moment hebben wij geen online aanbiedingen voor Podere BELVEDERE POZZUOLO in LARCIANO, Toscane, Italië. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan bij één van onze partnerreisbureaus
Locatie

Vakantievilla Podere Belvedere Pozzuolo ligt op een heuvel omringd door olijfboomgaarden, op enkele minuten rijden van Vinci, de geboorteplaats van Leonardo, en ongeveer 25 km ten zuiden van Pistoia. Een heerlijke locatie om de bekende Toscaanse historische steden Florence, Pistoia, Lucca, Pisa, Siena, San Gimignano en Volterra te bezoeken, waar u kunt genieten van hun geschiedenis, cultuur en musea. Denk hierbij aan de gebouwen in Montalbano (uit middeleeuwse en Renaissance tijden), de archeologische opgravingen, het natuurpark Fucecchio Marshes, de Terme di Montecatini en nog veel meer. Vanaf uw vakantievilla heeft u een prachtig uitzicht over de glooiende heuvels naar de lager gelegen gebieden waar de steden Vinci, Lamporecchio, Empoli en Fucecchio liggen. Op het naastgelegen golfterrein grenzen de 'greens' aan de wijn- en olijfboomgaarden. Het complex is verdeeld in 5 appartementen waarvan er 3 voor verhuur bestemd zijn. De 2 andere worden door de eigenaars bewoond. De 3 appartementen zijn recentelijk gerenoveerd en uitgerust in Toscaanse sfeer, met houten balken, bakstenen en natuursteen. De verblijfsruimtes zijn decoratief, functioneel en comfortabel. Ieder appartement heeft zijn eigen entree en zijn eigen privé-terras met uitzicht over het land. Het zwembad, tussen de olijfbomen gelegen, biedt ruimte voor ontspanning. Mevrouw Angela van Podere Belvedere Pozzuolo doet haar best om u een heerlijk 'thuis' gevoel te geven.

Uw woning

Type A, 2 pers, B.G., 31 m². Keuken met 4 kookplaten, oven, afwasmachine, Italiaans en gewoon koffiezetapparaat, ktv en eethoek. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. Badkamer met douche, wastafel, bidet en toilet. Terras met eethoek en parasol.

Extra's

Gemeenschappelijke wasmachineruimte. Parkeerplaats op het terrein.

 Bekijk meer vakanties bij Happy Home
Uw Kampeervakantie in  Podere BELVEDERE POZZUOLO, Bron: Happy Home
Uw in Podere BELVEDERE POZZUOLO (Bron: Happy Home)
  •  Podere BELVEDERE POZZUOLO
  •  Podere BELVEDERE POZZUOLO