Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Appartement Biograd

We beschikken over twee keurige appartementen, en een studio, in dit huis. De inrichting is netjes en de afstand naar het strand is slechts 300 meter. Ref 8000 (4-pers.), begane grond, woonkamer, keuken,

twee slaapkamers met in totaal een 2-pers. bed en twee 1-pers. bedden, badkamer en separaat toilet, terras. Ref 8001 (2-pers.), begane grond, studio, een 2-pers. bed, keukennis, badkamer met toilet. Ref 8002 (4-pers.), 1e verdieping, woonkamer, keuken, twee slaapkamers met in totaal een 2-pers. bed en twee 1-pers. bedden, badkamer, terras met zeezicht. Bed en handlinnen neemt u zelf mee. Huisdieren zijn niet toegestaan. Aiconditioning ? 5,= per dag.

Lees meer over deze accommodatie

  • Alternatieven
  • Beschrijvingen (1)
Op dit moment hebben wij geen online aanbiedingen voor Appartement Biograd in Biograd, Dalmatië, Kroatië. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan bij één van onze partnerreisbureaus
We beschikken over twee keurige appartementen, en een studio, in dit huis.
De inrichting is netjes en de afstand naar het strand is slechts 300 meter. Ref 8000 (4-pers.), begane grond, woonkamer, keuken, twee slaapkamers met in totaal een 2-pers. bed en twee 1-pers. bedden, badkamer en separaat toilet, terras.
Ref 8001 (2-pers.), begane grond, studio, een 2-pers. bed, keukennis, badkamer met toilet.
Ref 8002 (4-pers.), 1e verdieping, woonkamer, keuken, twee slaapkamers met in totaal een 2-pers. bed en twee 1-pers. bedden, badkamer, terras met zeezicht. Bed en handlinnen neemt u zelf mee.
Huisdieren zijn niet toegestaan. Aiconditioning ? 5,= per dag.
 Bekijk meer vakanties bij Avac