Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Villa KORNATI

Locatie

De appartementen Villa Kornati zijn onderdeel van het grote complex Solaris welke bestaat uit appartementen, hotels en camping. Het staat in de mooie plaats aan de Adriatische kust ca. 4 km ten

oosten van de stad ?ibenik. Behalve de mooie zandstranden, slechts een paar stappen van de appartementen verwijdert, bevinden zich hier binnen- en buitenzwembaden, wellnescentrum, speeltuin, sportvoorzieningen zoals tennisbanen, voetbalveld, volleybalvel, unieke minigolf, enz. In de omgeving zijn vele mogelijkheden tot leuke uitstapjes. Zo kunt u bijvoorbeeld naar één van de buureilanden of naar het wereldberoemde park Krka, op slechts 30 minuten met de auto. Wat u zeker niet moet overslaan is een bezoek aan het oude centrum in van een typisch Dalmatisch dorpje. Hier vindt u naast onder andere een originele bakkerij ook leuke restaurants waar u kennis kunt maken met typisch Kroatische producten. De omgeving van ?ibenik biedt kortom voor ieder wat wils. Alle appartementen bevinden zich op de BG of 1e etage van de nieuw gereconstrueerde en mooi ingerichte huizen, op slechts 50 m van het strand!!!! Alle appartementen in Villa Kornati beschikken over airconditioning.

Uw woning

4 pers., 30m2. Entree, woonkamer met 1 tweepers. bed, KTV. Open keuken met twee kookplaten, magnetron, eettafel. Slaapkamer met 1 stapelbed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Balkon met tuinmeubilair.

Extra's

Alle appartementen beschikken over airconditioning.

Lees meer over deze accommodatie

  • Alternatieven
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (2)
Op dit moment hebben wij geen online aanbiedingen voor Villa KORNATI in SIBENIK, Dalmatië, Kroatië. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan bij één van onze partnerreisbureaus
Locatie

De appartementen Villa Kornati zijn onderdeel van het grote complex Solaris welke bestaat uit appartementen, hotels en camping. Het staat in de mooie plaats aan de Adriatische kust ca. 4 km ten oosten van de stad ?ibenik. Behalve de mooie zandstranden, slechts een paar stappen van de appartementen verwijdert, bevinden zich hier binnen- en buitenzwembaden, wellnescentrum, speeltuin, sportvoorzieningen zoals tennisbanen, voetbalveld, volleybalvel, unieke minigolf, enz. In de omgeving zijn vele mogelijkheden tot leuke uitstapjes. Zo kunt u bijvoorbeeld naar één van de buureilanden of naar het wereldberoemde park Krka, op slechts 30 minuten met de auto. Wat u zeker niet moet overslaan is een bezoek aan het oude centrum in van een typisch Dalmatisch dorpje. Hier vindt u naast onder andere een originele bakkerij ook leuke restaurants waar u kennis kunt maken met typisch Kroatische producten. De omgeving van ?ibenik biedt kortom voor ieder wat wils. Alle appartementen bevinden zich op de BG of 1e etage van de nieuw gereconstrueerde en mooi ingerichte huizen, op slechts 50 m van het strand!!!! Alle appartementen in Villa Kornati beschikken over airconditioning.

Uw woning

4 pers., 30m2. Entree, woonkamer met 1 tweepers. bed, KTV. Open keuken met twee kookplaten, magnetron, eettafel. Slaapkamer met 1 stapelbed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Balkon met tuinmeubilair.

Extra's

Alle appartementen beschikken over airconditioning.

 Bekijk meer vakanties bij Happy Home
Uw Kampeervakantie in Villa KORNATI, Bron: Happy Home
Uw in Villa KORNATI (Bron: Happy Home)
  • Villa KORNATI
  • Villa KORNATI