Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Kroatië (77)
Regio's
Krk (3)
Plaatsen
Murter (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Murter. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Murter. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Murter betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Murter hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Murter:

Zomervakantie Atlas toppers in Murter

Appartement Murter

Kroatië Krk Murter

We beschikken hier over twee appartementen, gelegen op de begane grond (8011) en op de 1e verdieping (8012). De woningen zijn prima ingericht en de afstand naar het strand is slechts 25

meter. Ref 8011: Begane grond, woonkamer met een slaapmogelijkheid, keuken, een slaapkamer met een 2-pers. bed, badkamer, terras met meubilair, Ref 8012: 1e verdieping, woonkamer met een 2-pers. bedbank, keuken, een slaapkamer met een 2-pers. bed, badkamer, balkon met zitmeubilair. Bed- en handlinnen neemt u zelf mee. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen