Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Kroatië (77)
Regio's
Kvarn (2)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Crikvenica. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Crikvenica. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Crikvenica betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Crikvenica hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Crikvenica:

Zomervakantie Atlas toppers in Crikvenica

Appartement Crikvenica

Kroatië Kvarn Crikvenica

In dit vrijstaande huis bevinden zich drie vakantiewoningen. De inrichting is keurig verzorgd en laat niets te wensen over. Ideaal voor samen reizende families. Ref 8004 (2-4 pers.), begane grond, woonkamer met een

slaapbank, keuken met o.a. magnetron, een slaapkamer met een 2-pers. bed, badkamer met douche en toilet, terras met tuinmeubelen. Ref 8005 (4-pers.), 1e verdieping, woonkamer, keuken met o.a. magnetron, twee slaapkamers met twee 2-pers bedden, badkamer met ligbad en toilet, balkon met meubilair en zeezicht. Ref 8006 4-pers.), 2e verdieping, woonkamer, keuken met o.a. magnetron, twee slaapkamers met twee 2-pers bedden, badkamer met ligbad en toilet, balkon met meubilair en zeezicht. Bed en handlinnen neemt u zelf mee. Huisdieren zijn toegestaan tegen een vergoeding van ? 6,= per dag. Airconditioning ? 5,= per dag.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen