Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Nederland (2131)
Regio's
Ameland (9)
Plaatsen
Nes (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Nes. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Nes. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Nes betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Nes hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Nes:

Zomervakantie Atlas toppers in Nes

Anno

Nederland Ameland Nes

Charmant vakantiehuis uit de 18e eeuw, deel uitmakend van een oude boerderij. Aan de ene kant ligt uw huis maar 50 meter af van het gezellige centrum van Nes, aan de andere

kant kijkt u vrij uit over de velden in de richting van de Waddenzee. Een mooie plek om uw ontdekkingstocht van dit unieke eiland te beginnen.
Zoals de naam Anno 1711 al zegt stamt dit gezellige vakantiehuis uit de 18e eeuw en maakt het deel uit van een oude boerderij. Aan de ene kant ligt uw huis maar 50 meter af van het gezellige centrum van Nes, aan de andere kant kijkt u vrij uit over de velden in de richting van de Waddenzee. Een mooie plek om uw ontdekkingstocht van dit unieke eiland te beginnen.
Binnen is echter alle moderne comfort aanwezig. Na binnenkomst in de hal betreedt u de ruime woonkamer. Hier vindt u de zithoek. Als u doorloopt vindt u een moderne open keuken waar ook de eettafel staat. Vanuit de keuken kunt u doorlopen naar de grote tuin, waarvan een deel is afgescheiden zodat kinderen en/of huisdieren veilig kunnen spelen. Op de begane grond is ook een tweepersoonsslaapkamer. De eerste verdieping herbergt de tweede tweepersoonsslaapkamer en de recent vernieuwde badkamer met douche.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Aanzee aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 615,00