Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Nederland (2131)
Regio's
Drenthe (241)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Westerbork. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Westerbork. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Westerbork betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Westerbork hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Westerbork:

Zomervakantie Atlas toppers in Westerbork

Landgoed Het Timmerholt

Nederland Drenthe Westerbork

Midden in het schitterende Drentse landschap ligt Landgoed Het Timmerholt. Een kleinschalig, maar ruim opgezet landgoed rondom een meer, waar u heerlijk kunt recreëren. Ga bijvoorbeeld lekker zwemmen, vissen, waterfietsen en kanovaren

in de mooie natuur van brinkdorp Westerbork. Â’s Zomers vermaakt een recreatieteam de kinderen met vele activiteiten. Maak in de omgeving ook eens een lange wandeltocht of bezoek het museumdorp Orvelte!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen