Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Nederland (2131)
Regio's
Drenthe (241)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Wilhelminaoord. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Wilhelminaoord. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Wilhelminaoord betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Wilhelminaoord hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Wilhelminaoord:

Zomervakantie Atlas toppers in Wilhelminaoord

Rikjor

Nederland Drenthe Wilhelminaoord

Leuk twee-onder-een kaphuis, gelegen in het mooie Drentse dorp Wilhelminaoord, aan het eind van een doorlopend straatje en vlakbij een hertenkamp.De Drents-friese wouden bevinden zic op fietsafstand , evenals de Drentse heide

met haar hunebedden.

De lichte woonkamer is zeer verzorgd en eigentijds ingericht met o.a. een zithoek voorzien van een flatscreen tv. In de aangebouwde serre staat de eettafel. Hier heeft u prachtig zicht op de mooi aangelegde tuin met vijver. De open keuken is voorzien van alle moderne comfort.
Ook de luxe badkamer bevindt zich op de begane grond. Op de verdieping zijn twee slaapkamers.

Een leuk huis, rustig gelegen temidden van een mooie fiets- en wandelomgeving.

Er blijven twee lieve katten achter, die meestal buiten zijn. Wilt u ze tussendoor voeren? Kattenvoer is aanwezig

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Aanzee aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 518,00