Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Nederland (2131)
Regio's
Friesland (165)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Farm house. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Farm house. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Farm house betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Farm house hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Farm house:

Zomervakantie Atlas toppers in Farm House

Bungalow 6 Persoons Pingo House

Nederland Friesland Farm house

Farm-house is een kleinschalig park en ligt in het Friese Wouden-Meren gebied. De plaats Dokkum en het natuurgebied Lauwersmeer liggen om de hoek. Rust, stilte en natuur staan op dit park in

een hoog vaandel. De Pingo-houses danken hun naam aan een klein meertje, dat ooit lang geleden is gevormd tijdens de IJstijd. Deze pingo’s (plassen) zijn op diverse plaatsen in Friesland te vinden, waarvan er eentje op het terrein van Farm-House.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen