Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Nederland (2131)
Regio's
Friesland (165)
Plaatsen
Harlingen (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Harlingen. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Harlingen. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Harlingen betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Harlingen hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Harlingen:

Zomervakantie Atlas toppers in Harlingen

Noorderhaven

Nederland Friesland Harlingen

Het mooie Harlingen kent meer dan 500 schitterende monumentale gebouwen. Ze zijn een genot voor het oog. De prachtige gerestaureerde Zoutsloot ligt direct achter de Noorderhaven. De oude havenstad biedt veel voor

jong en oud. Op een steenworp afstand ligt de zee. Het strand ligt op anderhalve kilometer van het huis vandaan. Op loopafstand van het huis ligt een nieuwe speeltuin. De gezellige Voorstraat is dé winkelstraat van Harlingen, om hier te komen steekt u alleen een van de drie oude bruggen over.

Dit fraai gerestaureerde huis aan de Noorderhaven heeft een gezellige, zonnige, met zorg ingerichte woonkamer. De open, luxe keuken en eethoek bevinden zich een paar treetjes hoger. Van hieruit heeft u een mooi zicht op het zonneterras en de komende en gaande veerboten. Het oude, karakteristieke huis heeft verschillende niveau's en is dus vooral geschikt voor mensen die goed ter been zijn. Op de bovenste etages zijn de knusse slaapkamers. Eén voor twee personen, de ander voor één persoon. Nog een trapje hoger bevindt zich de tweede kleine éénpersoons slaapkamer. De badkamer is ruim en luxe. Daarnaast is er een aparte doucheruimte.

Vanaf het zonnige dakterras kunt u in alle rust genieten van de bedrijvigheid in en rond de Harlinger binnen- en buitenhavens.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Aanzee aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 595,00