Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Nederland (2131)
Regio's
Friesland (165)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Twijzelerheide. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Twijzelerheide. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Twijzelerheide betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Twijzelerheide hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Twijzelerheide:

Zomervakantie Atlas toppers in Twijzelerheide

Farm House

Nederland Friesland Twijzelerheide

Farm-House is een kleinschalig park in Friesland.Het park is gelegen in het Friese Wouden-Meren gebied met Dokkum en het natuurgebied Lauwersmeer om de hoek. Rust, stilte en genieten van de natuur, dat

is waar het op dit park om draait. De Pingo-houses danken hun naam aan een klein meertje, die ooit lang geleden is gevormd tijdens de IJstijd. Deze pingoÂ’s (plassen) zijn op diverse plaatsen in Friesland te vinden, waarvan er eentje op het terrein van Farm-House. Farm-House is een oase van rust. In- en rond het water vindt u een bonte verzameling van dieren en planten. De natuur in uw voortuin!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen