Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Nederland (2131)
Regio's
Friesland (165)
Plaatsen
TZUMMARUM (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in TZUMMARUM. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in TZUMMARUM. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in TZUMMARUM betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in TZUMMARUM hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in TZUMMARUM:

Zomervakantie Atlas toppers in TZUMMARUM

Recreatiecentrum BARRADEEL

Nederland Friesland TZUMMARUM

Locatie

Recreatiecentrum Barradeel ligt aan de rand van het dorpje Tzummarum in het noorden van Harlingen (15 km) en Franeker (7 km). In Tzummarum is een bakker. Meer winkels vindt u in Franeker

of Harlingen. Dichtbij Leeuwarden, midden in het waterrijke recreatiegebied De Kleine Wielen ligt Aqua Zoo Friesland. In dit park kunt u via een netwerk van paden van het ene leefgebied naar het andere struinen langs de vele plassen, rivieren en beekjes. Aanraders voor een dagtocht vanuit het vakantiepark zijn zeker Sneek met haar oude waterpoort, het Kameleondorp Terherne, de Aldfaers Erfroute, een unieke museumroute van ca. 25 km voor een prachtig beeld van het Friese cultuurgoed. Een tocht met de boot (of wadlopen!) naar Schiermonnikoog (vertrek vanaf Lauwersoog) of Ameland (vertrek vanaf Holwerd) behoort tot de mogelijkheden U kunt vanaf het park genieten van prachtige vergezichten in het karakteristieke Friese landschap. Het ruim opgezette vakantiepark ?Recreatiecentrum Barradeel? ligt slechts 1,5 km. van de Waddenzee. De woningen op recreatiecentrum Barradeel zijn van particuliere eigenaren, hierdoor zijn er zowel qua interieur als exterieur verschillen.

Uw woning

Type A, 6 pers. 70 m². Ruime woonkamer met glazen pui en toegang tot het terras en tuin. Zithoek met ktv en aparte eethoek. Open keuken met 4 kookplaten en koffiezetapparaat. Slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden; 3e slaapkamer met een stapelbed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Privé-tuin met tuinstel.

Extra's

Op het park vindt u een speeltuin, tennisbaan, speelveld, receptie, terras, wasserette, fietsverhuur mogelijk.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen