Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Nederland (2131)
Regio's
Friesland (165)
Plaatsen
Workum (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Workum. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Workum. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Workum betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Workum hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Workum:

Zomervakantie Atlas toppers in Workum

Sakuraya

Nederland Friesland Workum

Karakteristiek huis met een moderne, stijlvolle inrichting waarbij de originele details zoveel mogelijk bewaard zijn. Het huis ligt aan een mooie straat met unieke panden. Het is een waar genot om hier

doorheen te lopen! Winkels zijn in twee wandelminuten te bereiken. Aan de achterkant van de straat is een weids natuurgebied. Natuurlijk staat de plaats bekend om de gunstige ligging bij het IJsselmeer en in Workum zelf vindt u dan ook maar liefst 3 jachthavens, waarvan er twee toegang bieden tot de dichtbij gelegen binnenmeren. De achtertuin is een heerlijk speelparadijs voor de kinderen. Het gazon met de fruitbomen en de gezellige houten veranda is geheel omheind, waardoor kinderen naar hartelust kunnen spelen.

Bij binnenkomst zult u versteld staan van de ruimte en de sfeer. U betreedt eerst het ‘oudere deel’. Via een gang met aan weerszijden boekenkasten loopt u naar het ‘nieuwere gedeelte’, bestaande uit een luxe, ruime open keuken met een lange eettafel. Tot slot vindt u achterin een zitgedeelte, grenzend aan de tuin en een zitgedeelte op de vide, bereikbaar via een steile houten trap.

De kinderslaapkamers en de badkamer bevinden zich alle op de eerste etage. Via een zeer steile en smalle trap bereikt u de ouderslaapkamer op de zolderetage.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Aanzee aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 490,00