Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Nederland (2131)
Regio's
Limburg (278)
Plaatsen
Bemelen (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Bemelen. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Bemelen. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Bemelen betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Bemelen hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Bemelen:

Zomervakantie Atlas toppers in Bemelen

Een Bos Rozen

Nederland Limburg Bemelen

In Bemelen, een van Limburgs mooiste dorpjes, ligt deze romantische woonboerderij. Dit karakteristieke rijksmonument is gebouwd in een U-vorm en biedt volop ruimte aan maximaal acht personen. Het woonoppervlak bedraagt maar liefst

340 m² en is verdeeld over de begane grond en de eerste etage. Het is typisch een huis voor kookliefhebbers, maar ook romantici en pianisten kunnen hier hun geluk niet op. Er zijn twee keukens, prachtige Smeg fornuizen, een echte vleugel (alleen met liefde te bespelen), een gezellige open haard, een grote eettafel, tal van zithoekjes en mooie plavuizen en houten vloeren.

Het uitzicht aan de tuinzijde is uniek. U kijkt uit over het Limburgse heuvellandschap. De omgeving is rustig en prima geschikt voor kinderen. Alle luxe en comfort is aanwezig.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Aanzee aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 1.330,00