Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Nederland (2131)
Regio's
Limburg (278)
Plaatsen
Beringe (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Beringe. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Beringe. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Beringe betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Beringe hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Beringe:

Zomervakantie Atlas toppers in Beringe

Lotusbloem

Nederland Limburg Beringe

Huis Lotusbloem is mooi verbouwd tot vakantiehuis en biedt tot zeven personen gelegenheid te genieten van de rust en ruimte van dit deel van Nederland. Het ligt in Beringe, een landelijk dorp

waar het leven goed is aan de rand van de Peel in het mooie Noord-Limburgse land.

In huis Lotus woont u werkelijk op het platteland. Om u heen ruimte en groen en het ontspannen tempo van het Limburgse land. De eigenaar maakte van de voormalige stal een vakantiehuis waar het goed toeven is. Op de begane grond vindt u in de grote stijlvolle leefruimte allereerst een zitgedeelte met gezellige houtkachel. De keuken is open en voorzien van alles wat u nodig heeft en er staat een eettafel voor zeven personen. De badkamer is ook beneden en heeft behalve twee wastafels ook twee douches. Op de eerste verdieping komt u eerst op de slaapzolder met vijf eenpersoonsbedden. In een afgescheiden gedeelte staat ook nog een romantisch tweepersoonsbed.
Door de openslaande deuren bereikt u de grote zonnige tuin die grenst aan het schapenweitje. De eigenaar woont naast uw huis en u mag gebruik maken van de trampoline, tafeltennistafel en het fietscrossbaantje achter op zijn erf. Uw auto parkeert u op eigen terrein, waar ook kippen en tamme ganzen vrij rondscharrelen. Huis Lotus biedt u een ideale basis om het natuurschoon van De Peel te ontdekken.

* NB In week 34, 35 en 36 van 2009 vraagt de eigenaar U om voor de dieren die rond het huis wonen (een schaap, ganzen, kippen en de zelfstandig wonende huishond) te zorgen. Dat kost u 10 minuten per dag, maar kinderen vinden het geweldig.


Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Aanzee aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 385,00