Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Nederland (2131)
Regio's
Makkum (4)
Plaatsen

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Makkum. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Makkum. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Makkum betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Makkum hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Makkum:

Atlas toppers in Makkum

Beach Resort Makkum

Nederland Makkum

Beach Resort Makkum ligt direct aan het IJsselmeer, vlakbij het Friese plaatsje Makkum. Het resort beschikt over de meest uiteenlopende en prachtige ontwerpen van villaÂ’s en appartementen. Gaat u voor een duinvilla,

beachvilla of toch een appartement met uitzicht over het IJsselmeer? De keuze is hier reuze. Makkum is een pittoreske vissersplaatsje en staat bekend om haar prachtige aardewerk. Watersportliefhebbers zullen zich in deze omgeving helemaal thuis voelen. Wilt u wandelen, fietsen of tot rust komen, dan kan dat natuurlijk ook.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen