Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Nederland (2131)
Plaatsen
Akersloot (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Akersloot. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Akersloot. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Akersloot betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Akersloot hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Akersloot:

Zomervakantie Atlas toppers in Akersloot

Pieter's Hoeve

Nederland Noord Hollandse kust Akersloot

Aan de rand van Akersloot, direct aan de jachthaven van het Alkmaardermeer gelegen appartement voor twee personen, eventueel met baby.

Het appartement is onderdeel van een grote sfeervolle woonboerderij waarin de eigenaren

wonen. U heeft een eigen besloten terras met een magnifiek uitzicht over de jachthaven en het Alkmaardermeer. In de winter staan de boten op de kant. Houdt hier wel rekening mee, maar het blokkeert uw uitzicht niet. Indien gewenst kunt u met uw eigen boot komen. Daarvoor dient u ruim van te voren contact op te nemen met de eigenaren.

Het appartement is onlangs gerenoveerd. U komt binnen in de woonkamer. Behalve een zithoek met tv en dvd aan de voorzijde, is er een eethoek met bijbehorende kitchenette aan de achterzijde. Helemaal achteraan bevindt zich een aparte slaapkamer met twee eenpersoonsbedden die, naar gelang, tegen elkaar aan of afzonderlijk kunnen worden neergezet. De badkamer met douche grenst aan de woonkamer.

Wij raden u aan om fietsen mee te nemen. Van hieruit kunt u bijvoorbeeld de bekende 'pontjesroute' fietsen. Ook het strand van Castricum is per fiets te bereiken. In Akersloot zelf kunt u van de zon genieten op uw eigen terras of één van de grasvelden langs het Alkmaardermeer. Natuurlijk kunt u er ook lekker surfen of zwemmen!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Aanzee aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 295,00